sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Single life

Olen viimeksi tammikuussa kertonut teille kuinka villiä sinkkuelämää olen viettänyt ja nyt voisi olla aika päivittää tilannetta. Olen nimittäin ottanut härkää sarvista ja käynyt treffeillä - monikossa! Tähän alkuun voisin mainita sen, että olen kaikki tavannut ulkoilmassa ja toisekseen Joensuussa koronan suhteen tilanne on tosiaan rauhallinen eli jossain määrin sosiaalista kanssakäymistäkin on uskaltanut harrastaa.

Vuoden 2021 ensimmäiset treffit olivat helmikuussa. Kävimme tosiaan kävelemässä ja tyyppi kysyi lopuksi nähdäänkö uudelleen mihin vastailin, että toki voimme nähdä. Maailma ei siis pyörähtynyt ympäri ensimmäisellä tapaamisella, mutta tyyppi oli "ihan kiva". Viestittelimme muutaman päivän näkemisen jälkeen, mutta se jäi sitten siihen. Treffejä numero 2 ei siis koskaan buukattu. 

Vuoden toiset treffit oli siis toisen tyypin kanssa maaliskuussa. Itselleni epätyypilliseen tapaan suostuin treffeille varsin nopeasti kirjoittelun alettua ja jälleen kävimme ulkona kävelemässä. Treffit menivät ihan kivasti ja itselleni jäi kivat fiilikset. Tosin se, että pohdin kotiin kävellessä "pitää käydä treffeillä ehdottomasti enemmän" kertonee sen minkälaiset fiilikset kaverista jäi. Kysäisin nyt kuitenkin samana iltana hänen fiiliksiään ja sieltä tuli ihan jees vastaus muuten, mutta olisi ehkä voinut jättää tarkemmin identifioimatta "jäi kiinni ulkoisista seikoista". Hemmetti, olit nähnyt musta monen monta kuvaa ja etsinyt käsiisi Facebookissakin. Tiesit etten käy kuntosalilla vaan liikuntamuotona on nimenomaan lenkkeily ja hyötyliikunta. En todellakaan jää tyypin perään itkemään, mutta joskus voi miettiä kuinka tarkan selvityksen tarvitsee antaa toisen "huonoista puolista".

Koska mikäpä muu parantaisi huonot fiilikset miehistä paremmin kuin uusi mies niin päädyinkin sitten pari päivää edellisten treffien jälkeen uusille treffeille. Ja jälleen kävelemään. Tosi kiva tyyppi ja juttu luisti, mutta... Olen todennut kavereiden kanssa, että jos fiilis on "ihan kiva" niin ei siitä ehkä sitä vuoden rakkaustarinaa synny.

Näiden lisäksi olen saanut lukemattomia treffipyyntöjä ja näitä varmasti naiset aika rutkasti deittisovelluksissa saavatkin. Yllättävän monet miehet ehdottavat treffejä heti alkuunsa, jopa ennen kuin yhtään mistään on ehtinyt keskustella. Ymmärrän kyllä, että samojen asioiden kertaaminen on puuduttavaa mutten toisaalta itse ihan jatkuvasti siellä treffeilläkään halua kulkea vaan selvittää ne perusasiat kirjoittelemalla. Suurin osa ymmärtää yskän hyvin, mutta muutama on tästä vetäissyt oikein rutinaallisen hernepellon nenäänsä. No tuolla reagoinnilla toki kertoo senkin, että tein täysin oikean ratkaisun.

Jos sinä parisuhteessa oleva joskus kadehdit sinkkuna sanon vain älä. Missään nimessä. Koskaan. Sinkkuelämässä on toki ne omat puolensa, mutta ei nämä ainakaan omalla kohdalla mitään shampanjaa ja vaahtokarkkeja ole. Toisaalta uusia ihmisiä tavatessa aika usein oppii jotain uutta myös itsestäänkin. Rankkaa, mutta ehkä se oikea vielä joskus kohdalle osuu kun vain jaksaa sinnikkäästi suossa tarpoa eteenpäin :D


Millaisia muistoja sinulla on omasta sinkkuelämästäsi?

8 kommenttia:

 1. Ai kamala mikä urpo! Kuule niitä on riittänyt...ja hyvä että niistä pääsee heti eroon. Mä en itse pidä yhtään sellaisista hirmu pinnallisista ja ulkonäön perusteella valikoivista miehistä. Ihan nousee niskavillat pystyyn. Oma miesmaku on varmaan aika erilainen kuin muilla, mutta kun sen hyvän löytää niin siitä on pidettävä kiinni <3 nykyään kun on Instagramia sun muuta niin miehillä tuntuu olevan yli-inhimilliset odotukset eikä tavallinen kelpaa. Enkä mie nyt tarkota että sinä olet tavallinen, päinvastoin, mutta jos saat pointista kiinni. esim. Temptation Island esittää naissinkut villeinä bilettäjinä jotka pukeutuu puolialastomasti aina, just aamulla katsoin sitä ja tuntuu että mun usko parisuhteisiin on mennyt. Tuntuu että nykyään on hirmu vaikeeta löytää sellaista tavallista ihmistä, mutta kun sen oikeen kohtaa niin se on sitten siinä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en itsekään välitä kyllä sellaisesta jolle ulkonäkö on se ykkösjuttu. Toki ulkoisesti pitää viehättää, mutta sisäinen kaunis loistaa kauemmas ja pidempään. Onneksi heti alkuunsa paljasti millainen hemmo on kyseessä niin ei turhaan mennyt aikaa hukkaan.

   Mä en temppareita ole edes katsonut, riittää kun luen otsikot :D

   Poista
 2. Täytyy myöntää, että joskus kadehdin sinkkuja :D Mutta aina sitä haluaa jotain mitä itsellä ei ole!

  VastaaPoista
 3. Olipa typerä kommentti tuo "jäi kiinni ulkoisista seikoista." Onneksi et haaskannut enempää aikaa häneen.
  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitäisi aikuisen ihmisen osata harkita kuinka brutaalin rehellinen tarvitsee kussakin tilanteessa olla. Mielestäni tuolla ei ollut asiassa mitään merkitystä, en tiedä oliko hänen tarkoituksensa vain loukata vaiko eikö ihan oikeasti ymmärrä ihmisiä...

   Poista
 4. Itse ryhdyin parisuhteeseen vasta 33 vuotiaana ja oma sinkkuaika oli hyvin värikästä. Toki itse en halunnut parisuhdetta, enkä käynyt treffeillä koskaan. Ja kyllä kaipaan sitä omaa rauhaa aina välillä ja sitä, että voi tehdä asioita ilman että pitää toinen osapuoli ottaa jotenkin huomioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi hyvässä parisuhteessa pystyy ottamaan myös sitä omaa aikaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat