torstai 18. maaliskuuta 2021

Custom Actives

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tänään esittelemäni tuote on loistava talven kuivattamalle ja karhentamalle iholle kuin myös kesäkuumalla auringonoton jälkeiseen tehohoitoon:


*Madara E Vitamin Concentrate (ovh 14,95€/17,5ml)
soveltuu käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholle. Tuotetta käytetään 1-3 tippaa yhdistettynä kasvo-/vartalovoiteeseen. Voit käyttää tuotetta myös sellaisenaan suoraan kaikista kuivimpiin kohtiin kuten kyynärpäihin tai polviin.

Itse olen yhdistänyt tuotteen yövoiteeni kanssa käytettäväksi, mutta päätin kokeilla tuotetta myös suoraan polviini, joista olen löytänyt viime aikoina erityisen kuivia kohtia. En tiedä johtuuko tästä tuotteesta vai siitä, että olen nyt muutenkin ko.kohtiin kiinnittänyt erityistä huomiota, mutta onneksi polvien karheimmat kohdat alkavat pikkuhiljaa tuntua aavistuksen pehmeämmiltä.


Kannattaa kurkata muutkin Madaran tiivisteet, sieltä löytyy jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen iho-ongelmaan oma tehotippansa.

Käytätkö sinä jotain tuotteita sekä kasvoilla että vartalolla?

6 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat