tiistai 23. maaliskuuta 2021

Tulehdusta ehkäisevä elämäntapa

*)mainoslinkki

Oletko kuullut koskaan hiljaisesta tulehduksesta? Tämän päiväinen kirja käsittelee juurikin kyseistä aihetta ja on todella mielenkiintoista luettavaa!


Maria Borelius Hyvinvoinnin vallankumous tulehdusta ehkäisevä elämäntapa perustuu tutkittuun tietoon eli kyse ei ole vain mutu-tuntumalta kirjoitetusta kirjasta. Kirjailija on ruotsalainen tietokirjailija, jolla on niin ammattinsa kun opiskelujensa pohjalta jo paljon tietämystä siitä kuinka löytää faktatietoa asioista ja sen pohjalta hän on lähtenytkin selvittämään aihetta. Kiinnostus asiaan on lähtenyt itsestä, kuten usein, eli oma pahoinvointi on saanut aikaan mielenkiinnon kuinka asioihin voisi saada muutosta aikaan.

Kirjassa on todella paljon spesifejä ohjeita, mutta ennen kaikkea mielestäni kirjasta paistaa se, että pitää olla itselleen myös armollinen. Itse en aio lähteä kirjan oppeja noudattamaan kirjaimellisesti. Elintapamuutokset ovat aina iso juttu eikä näidenkään suhteen kannata lähteä ahnehtimaan, koska liian suuri muutos on kerralla todennäköisesti liian vaikeaa pitää yllä. Omana ajatuksena onkin lähteä muutokseen vähentämällä lisätyn sokerin sekä varsinkin valkoisen vehnän määrää ravinnossa, katsotaan kuinka homma etenee.

Itse kuuntelin kirjan äänikirjana * Storytelin kautta, mutta voit löytää myös nidotun teoksen esim. *Adlibriksen valikoimista. Tässä kirjassa on itseasiassa niin paljon hyviä vinkkejä ettei olisi lainkaan huono idea hankkia tätä ihan painettuna kirjana.

Oletko sinä koskaan kiinnittänyt huomiota kuinka paljon lisättyä sokeria ruokavalioosi kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat