torstai 25. maaliskuuta 2021

Hydra

saatu ilmaistuote

Tuleeko otsikosta kenties mieleen eräs sarjakuva-/elokuvasarja? :D Tänään ei kuitenkaan puhuta siitä vaan jostain aivan muusta; kosmetiikasta mikä ei niin yllättävä aihe blogissani ole.


Sain itselleni testiin Sothysin Hydra-linjasta voiteen (ovh n.79€/50ml) sekä seerumin (ovh n. 94,50€/50ml) ja heti alkuun voin kertoa, että menetin tälle kaksikolle aivan totaalisesti sydämeni!


Kuten nimestäkin voi päätellä niin kyseessä on tosiaan tehokosteuttava kaksikko. Ja kosteuttahan ikääntyvä iho nimenomaan menettää, mitä toki talvi on vielä entisestään lisännyt.


Voide on koostumukseltaan aivan täydellinen päiväkäyttöön meikillä alle, mutta toisaalta tässä on riittävästi kosteutustehoa myös yökäyttöön. Itse toki olen käyttänyt tätä parivaljakkoa yhdessä, voide on enimmäkseen ollut käytössä itselläni päivällä.

Seerumi on koostumukseltaan fluidimainen ja imeytyy ihoon hyvin. Olen käyttänyt tätä aamuin-illoin. Molemmissa tuotteissa on ihanan raikas tuoksu eli eivät sovellu hajusteherkille, mutta mikäli tuoksut tuovat sinulle luksusta ihonhoitoon (kuten minulle) niin kannattaa näihin ehdottomasti tutustua!


Sothys-tuotteita löytyy kauneushoitoloista ja Hydra-linjaan liittyen on olemassa myös kosteuttava erikoishoito, kannattaa kysyä tästä tarkemmin lähistöllä olevasta Sothys-kauneushoitolasta.

Hoksasitko mihin tuossa aivan alussa otsikon tiimoilta viittasin?

8 kommenttia:

 1. Sothy's tuotteet ovat ihania! Kauneushoitolan kautta olen niihin tutustunut ja muutamia ostanut heiltä myös kotiin. Todella ylellisen tuntuisia ja myös erittäin laadukkaita. Pidän kovasti!

  VastaaPoista
 2. Itselläni on ikääntyvä iho, tosin ihan hirmuisesti ei tarvita tavallisen rasvan lisäksi muuta. Ainut kohta, joka tarvitsee enemmän kuin muu osa ihosta on rinnus. Olen polttanut sen niin monta kertaa, vaikka miten suojaisin, että se on kurttuinen ja kuiva.

  VastaaPoista
 3. Kauneushoitolasta ... koskahan sellaiseenkin taas uskaltaisi ... Kampaajalla olen sentään käynyt.

  VastaaPoista
 4. Kävin viime viikolla pitkästä aikaa kasvohoidossa. Tekipä hyvää! Hydra on itselleni vieras sekä tuotteena että sarjakuvana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti, pitäisi itsekin hemmotella itseään jollain hemmotteluhoidolla :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat