sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Super Greens

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Jostain kumman syystä tuntuu, että kasvonaamioitakin tulee käytettyä hieman kausittain ja ehkäpä juurikin keväällä aktivoituu enemmän senkin suhteen. Ehkä sitä jotenkin kokonaisuudessaan herää aina keväisin uudelleen eloon? Tällä pohjustuksella tämän päivän tuotteeseen, joka arvattavastikin on kasvonaamio.


on syväpuhdistava kasvonaamio stressaantuneelle iholle. Naamio lupaa puhdistaa sekä tasapainottaa ihon kuitenkaan kuivattamatta sitä samalla. Sisältää mm. spirulinaa, valkosavea ja parsakaalin siemenöljyä. Soveltuu kaikille ihotyypeille, vaikutusaika 10-15 minuuttia.


Olen huomannut itselläni epäpuhtauksia ilmaantuvan iholle varsinkin kun olen viikonloppuna syönyt epäterveellisemmin, ehkä tässäkin siis yksi syy minkä takia olisi hyvä saada muutettua myös niitä viikonlopun herkutteluja astetta parempaan suuntaan. Naamio aavistuksen kuivahti iholle vaikutusaikana, mutta oli kuitenkin mielestäni helposti pestävissä pois iholta. Iho ei myöskään tuntunut naamion poiston jälkeen kuivalta. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy niin levitin naamion tosiaan koko kasvoille vaikka naamioiden kanssa kannattaa muistaa multimasking eli voit käyttää esim. puhdistavan naamion T-alueelle (otsa, nenä, leuka) ja kosteuttavaa naamiota poskille.


Puhdistava naamio täytyy ehdottomasti aina löytyä kaapista ja tämä on oikein mainio vaihtoehto puhdistavista naamioista. Kuten BYBIn tuotteita muutoinkin, voin myös tätä suositella jokaiselle lämpimästi.

Käytätkö sinä säännöllisesti kasvonaamioita?

8 kommenttia:

 1. Käytän epäsäännöllisen säännöllisesti kasvonaamioita. Yleensä teen naamiot itse, ostin tuossa muutama kuukausi sitten muutaman naamion ja en ole kokeillut kuin yhtä, kun sain kamalat ihottumat siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. Tiedätkö mitkä aineosat aiheuttavat ihon ärtymistä?

   Poista
 2. Mulla on tätä ja olen tykännyt. Puhdistaa hyvin epäpuhtauksia - tosin naamio vetää niitä niin hyvin esiin, että iho saattaa kukkia pari päivää :D

  VastaaPoista
 3. innostun aina uusista kosmetiikkatuotteista, jotka sitten unohtuu kaappiin :D

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Itse käytän kasvonaamioita myös kausiluonteisesti. Nyt korona-aina olen hemmotellut itseäni ja käyttänyt varmasti useammin kuin koskaan ennen. Jotain pientä hemmottelua itselle :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat