tiistai 9. maaliskuuta 2021

Pahan verkko

*)mainoslinkki

Tänään kirjailija, jonka kirjoihin en ole aikaisemmin törmännyt vaikka kyseessä onkin todella suosittu - ja vieläpä suomalainen - kirjailijalupaus.


Max Seeck Pahan verkko on jo siinä mielessä itselleni mielenkiintoinen, että se kertoo kahdesta somevaikuttajasta, joiden mysteeristä katoamista poliisi lähtee selvittelemään. Oli todella mielenkiintoista lukea jännityskirjaa, joka sijoittui Suomeen. Kirja on todella taidokkaasti kirjoitettu ja henkilöhahmot ovat mielenkiintoisia. Mistään siloisista hahmoista ei ole kysymys vaan jokaisella on ne omat rosonsa, jotka tekevät näistä henkilöhahmoista entistä mielenkiintoisempia. Itse jännittävän mysteerin lisäksi on mielenkiintoista seurata näiden henkilöiden toimintaa ja kirjan edetessä paljastuvia asioita heidän historiastaan.

Itse luin kirjan e-kirjana * Storytel-palvelusta, mutta voit löytää tämän myös nidottuna teoksena esim. *Adlibriksen valikoimista. (Mikäli et ole Storytel-palvelua vielä testannut niin saat 14vrk ilmaisen kokeilujakson.)

Onko Max Seeck kirjoineen sinulle entuudestaan tuttu?

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kiinnostavalta juonelta ja varsinkin aina kiinnostusta lisää jos tapahtumapaikkana on Suomi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mielenkiintoinen kun tunnisti joitakin paikkoja lukiessaan :D

   Poista
 2. Kyseinen kirjailija on kyllä ihan tuntematon minulle. Vaikuttajamaailma onkin aika mielenkiintoinen aihe..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessakin se on ehkä jopa mielenkiintoisempi kuin mitä itse ensivilkaisulla voisi kuvitella :D

   Poista
 3. Lisään kirjan lukulistalle! Minun onkin pitänyt tutustua Seeckin tuotantoon. Kuulin hänestä vasta Master Chefin myötä. Dekkarit ja mikään pelottava, kun eivät ole kuuluneet ollenkaan lukulistalleni ennen viime syksyä.

  VastaaPoista
 4. Pakko tunnustaa, että vaikka tämän lajin ystävä olen en ole vielä yhtään Seeckin kirjaa lukenut. Ehkä olisi aika jo antaa hänellekin mahdollisuus. Moni on kehunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti tämän perusteella ja aion itsekin lisää lukea tulevaisuudessa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat