maanantai 15. maaliskuuta 2021

BeOnMe

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Ensinnäkin muutama sana brändistä, jonka tuotteen teille tänään esittelen. BeOnMe on italialainen luonnonkosmetiikka merkki. Pakkaukset on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, tuotteet ovat vegaanisia ja sarja on eettisesti sekä ekologisesti vastuullinen yritys.


* Face Serum (ovh 13€/30ml) 
on ihoa kosteuttava ja suojaava kasvoseerumi, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Sisältää mm. orgaanista timjamiuutetta, ruiskukkaa ja laventelin hydrosolia (eli tislattua "kukkavettä"). Kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti.

Koostumukseltaan seerumi on voidemainen, mutta imeytyy iholleni hyvin ja soveltuu näin ollen hyvin käytettäväksi meikin alla. Tuotetta käyttäessäni en ole tuoksuun kiinnittänyt mitään huomiota, mutta tätä kirjoittaessani piti käydä testaamassa. Tuotteessa on todella ihastuttava ehkä kukkaistuoksuksi kuvattava tuoksu, mutta kuten aiemmasta kommentistani käy ilmi, en siihen käyttäessäni ole kiinnittänyt mitään huomiota eli ei ole läpitunkeva eikä jää tuoksumaan nenään pitkäksi aikaa.


Mielenkiintoinen uusi tuttavuus, johon täytyy ehdottomasti perehtyä vielä tarkemmin tulevaisuudessa.

Onko sarja sinulle entuudestaan tuttu?

6 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä, pitääkin tutustua tähän. Pidän juuri sellaisista, lähes tuoksuttomista tuotteista. :)

    VastaaPoista
  2. Tämäkin tuote on minulle tuntematon, kuten niin monet nykyiset tuotteet. Hyvä, että näistä blogeista oppii tuntemaan edes merkit :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat