lauantai 6. maaliskuuta 2021

Poika ja hame

*)mainoslinkki

Tämä kirja on suunnattu itseasiassa kouluikäisille, mutta toisaalta tarina itsessään soveltuu mielestäni hyvin myös pienemmille. Ja tuo pikkuinen 3-vuotias jaksoi oikein hienosti kuunnella kertomuksen läpi. Itselleni kirja jäi mieleen kun sattumalta jokin aamu näin Jani Toivolan haastattelun aamulla tv:ssä kirjaan liittyen..


Jani Toivolan Poika ja hame on lämminhenkinen kertomus pojasta, joka ei pysty vastustamaan äitinsä kaunista punaista hametta. Kertomus erilaisuudesta ja kuinka tärkeää on hyväksyä jokainen sellaisena kuin on. Ja kuinka tärkeää on olla välittämättä muiden mielipiteistä ja olla aidosti se mitä on. Juuri nämä asiat haluan ehdottomasti omalle pienelle tyttärelleni opettaa.

Luimme tämän kirjan * Storytel-palvelun kautta (jossa kirja on e-kirjana ja äänikirjana), mutta jos haluat hankkia kirjan painettuna versiona niin sellaisen löydät esim. * Adlibriksen valikoimista. Kirja on aivan ihanan värikkäästi kuvitettu, joten jos meillä kirjaversio olisi, tulisi sitä taatusti selailtua useammankin kerran.

Minkä lastenkirjan sinä olet viimeksi lukenut?

6 kommenttia:

 1. Viimeksi luimme nuorimman kanssa Hanan matkalaukku. Jokainen lapseni on sen lukenut nyt. Tällä kertaa luimme kirjan pojan kanssa yhdessä.

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään tästä - täytyy ehdottomasti lukea. Luettiin juuri ystävän taaperon kanssa Mauri Kunnaksen kirjoja - ja niissä riitti pikkuiselle tutkittavaa ja ihmeteltävää :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä oikeastaan itsellekin todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä kirja :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat