sunnuntai 7. helmikuuta 2021

HelemaalShea

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Sain testiin muutamia tuotteita Pohjois-Hollantilaisen *HelemaalShean valikoimista, jonka tuotteita löydät myynnistä Suomessa yksinoikeudella *Beautiikista. Kaikki HelemaalShean tuotteet valmistetaan käsityönä ja ne ovat 100% luonnollisia, vegaanisia sekä biohajoavia.


Itselleni testiin tuli palashampoo, -hoitoaine sekä deodorantti minkä lisäksi saan myöhemmin vielä kokeiltavakseni sheivaussaippuan. Tänään keskitymme näistä deodoranttiin, jonka nappasin ensimmäisenä käyttööni. Deodorantilla on hintaa 11,50€ ja tuoksuvaihtoehtoja on kolme: *Cypress&Grapefruit (=sypressi ja greippi), *Lavender&Tea Tree (=laventeli ja teepuuöljy) sekä Palmarosa&Geranium (=palmarosa ja kurjenpolvi), joista itselleni sain viimeiseksi mainitun. Deodorantit ovat soodattomia eli soveltuvat myös herkemmälle iholle. (Itsellänihän sooda sai ihon kuoriutumaan kainaloista pidemmässä käytössä, joten soodattomuus on ihan ehdoton.)

Tuoksu saamassani deodorantissa on hyvin unisex, kuten arvelisin olevan kaikissa kolmessa. Ei kuitenkaan ole minun makuuni liian maskuliininen ja hallitseva, itseasiassa en deodorantin tuoksua ole havainnut muuten kuin sen levittämisen yhteydessä. Itselläni ei ole kovinkaan suurta ongelmaa deodoranttien pettämisen suhteen minkä vuoksi nimenomaan nykyisin suosinkin mieluummin deodorantteja antiperspiranttien sijaan, myöskin tämä piti hienhajut hyvin poissa vaikka jonkin verran tuli käytön yhteydessä hikoiltua mm. lumitöiden ja kotijumpan yhteydessä. 


Kokonaisuudessaan erittäin hyvä tuote, jota voin suositella lämmöllä. Toki jos sinulla on kovin pahat ongelmat hien suhteen, ei mikään deodorantti ole välttämättä sinulla toimiva, mutta toisaalta sen toimivuuden huomaa vasta kokeilun myötä (kuten kosmetiikan suhteen aina muutenkin).

Käytätkö sinä mieluummin deodoranttia vai antiperspiranttia?

8 kommenttia:

 1. Teen itse dödön tai käytän kiveä.

  VastaaPoista
 2. Ite käytän talvisin mielummin deodoranttia mutta kesäisin antiperspiranttia!
  Hienosti kerroit tuotteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monet varmaankin kesäisin hikoilevat runsaammin ja tällöin antiperspirantti voi olla tarpeen :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen deodorantti. Minulla ei ole paljoakaan ongelmia hien suhteen, välillä käytän deodoranttia ja välillä olen käyttämättä. Toki jos jonnekin olen lähdössä, niin silloin deodoranttia kainaloon.
  Kiitos esittelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en välttämättä aina päivittäin edes deodoranttia käytä :D

   Poista
 4. Mitenkähän näiden vegaanisten, biohajoavien ja vielä mitä kaikkea muuta :-) deodoranttien osalta tuo, etteivät saisi valkoisia vaatteita kellastumaan tai mustia "valkaistumaan" kainaloista? Nivealla on joku Black & White, joka väittää olevansa tältä osin muita parempi, mutta tiedä siitä sitten varsinaisesti tieteellisillä mittareilla ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa kyllä sanoa. En ole huomannut, että deodorantit olisivat mitenkään erityisemmin omien paitojeni kainaloita värjänneet :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat