keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Luonnonkosmetiikan paras ystävämyynti

Kuvassa näkyvät tuotteet saatu yhteistyössä.
*)mainoslinkki

Tänään starttaa * Biodellyn ystävämyynnit, jotka jatkuvat sunnuntaihin eli 21.3. saakka. Ystävämyyntien aikana koko Biodellyn valikoima on -20% tarjouksessa minkä lisäksi osa tuotteista on tarjouksessa tasahinnoin. Tarjoustuotteet löydät * täältä.


Sain muutaman tuotteen yhteistyössä Biodellyn kanssa itselleni testiin ja näistä yksi on itselleni jo entuudestaan tuttu, joten muutama sana tästä. Kyseessä on erittäin kesäinen tuote, mutta toisaalta nyt auringon pilkistellä entistä enemmän ja hangen vielä hohtaessa valkeaakin valkeampana on hyvä muistaa ottaa tuote käyttöön. Kysehän on toki aurinkovoiteesta.


Alga Maris aurinkovoide SPF50 vauvoille ja lapsille (ovh * 23,90€/50ml tai * 27,80€/100ml) on tosiaan meille jo viime kesältä tuttu ja hyväksi todettu tuote. Tästä jo ennen omaa käyttöä olin lisäksi paljon kehua erilaisissa keskusteluryhmissä kuullut. Fysikaalinen suoja on aina hieman jähmeämmin iholle levittyvä ja jättää usein ihon hieman vaaleaksi.  Tämäkin aurinkovoide jättikin ihon hieman vaaleaksi, mutta ei mielestäni häiritsevässä määrin.  Neidillähän en kemiallisia aurinkosuojia ole käyttänyt, joten hänen kohdallaan fysikaaliset ovat se ehdoton ja tutumpi juttu. Tämä kuten muutkaan testaamani fysikaaliset aurinkovoiteet eivät mielestäni ole hankalia levittää iholle, ainoa miinus ehkä tuosta vaaleaksi jäävästä ihosta, mutta en näe sitä minkäänlaisena ongelmana - edes itse käytettynä. Fysikaalinen aurinkosuoja on kaikin puolin niin paljon parempi vaihtoehto etten neidin kohdalla kovin herkästi näistä ole pois vaihtamassa (ainoastaan tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa jossa vaihtoehto on kemiallinen suoja tai ei mitään valitsisin kemiallisen suojan, toki vaatetus ja varjo fysikaalisenkin suojan kanssa muistaen).

Joko sinulta löytyy käytöstä aurinkovoiteet?

7 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä Bybin Dailuy Defence kasvovoide, joka sisältää aurinkosuojan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monissa kasvovoiteissa ja meikkivoiteissakin on suojaa, harmillisesti vain niitä tulee usein käytettyä niin vähän ettei se luvattu suoja aivan toteudu käytössä. Pakko tosin myöntää etten itsekään usein kasvoille erillistä aurinkosuojavoidetta käytä varsinkaan jos meikkiä on.

   Poista
 2. Pitääkin muistaa hankkia aurinkorasva.

  VastaaPoista
 3. Ei oo aurinkovoiteista tietoakaan, pitäisi mennä ostoksille vissiin!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat