perjantai 26. maaliskuuta 2021

Hydra zen

Julkaistu alun perin 2.7.2020
*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä tuotelinja, josta itselleni on jäänyt erittäin positiivinen mielikuva jostain noin 10v takaa kun sitä olen viimeksi käyttänyt:


Lancôme Hydra Zen -linja kuului ehdottomasti yksiin suosikeistani kempparissa työskennellessäni, muistelisin sen tulleen uutena markkinoilla joskus niissä tietämissä. Sen jälkeen valikoima onkin laajentunut. Käytössä minulla on ollut linjasta trio:
* voidegeeli (ovh 54,95€/50ml), * yövoide (ovh 67€/50ml) sekä * beauty essence (ovh 40,50€/200ml)

Kokonaisuudessaan linjan tuotteet on tarkoitettu poistamaan iholta stressin (niin ulkoisen kuin sisäisenkin) aiheuttamia merkkejä.


Voidegeeli kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa. Soveltuu varsinkin rasvoittuvalle iholle.


Koostumus on varsinkin näin kesällä aivan täydellinen meikin alla; kosteuttaa ihoa imeytyen nopeasti eli kiireisinäkään aamuina ei joudu tuntitolkulla odottamaan voiteen imeytymistä ennen meikin tekemistä. 


Yövoide lupaa rauhoittaa, kosteuttaa sekä puhdistaa ihoa yön aikana. Soveltuu varsinkin normaalille, kuivalle sekä herkälle iholle.


Kuivemmalla iholla saattaisi olla oikein mainio koostumuksensa puolesta myös ihan päiväkäytössä. Näin kesällä koostumus on minun makuuni aikalailla täydellinen yökäyttöön ja tokihan tätä voi halutessaan buustata vielä esim. kasvoöljyllä mikäli haluaa lisää ytyä.


Beauty essence on tuoteluokkana sellainen, jolle ei taida oikein kunnollista suomennosta olla. Kyseessä on siis tuote, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen muita ihonhoitotuotteita tuomaan iholle runsaasti kosteutta. Aasialaisessa kosmetiikassahan tämä on tuttu juttu ja jos olet näitä tuotteita käyttänyt aikaisemmin runsaammin niin olet varmasti tämänkaltaisiin tuotteisiin törmännyt aiemmin. Ihana tuote, joka on onneksi niin jättiläinen kooltaan ettei ihan heti pääse loppumaan :D

Kokonaisuudessaan paluu Hydra zen -tuotteiden pariin oli ihana eikä tuotteet aiheuttaneet pettymyksen tunteita. Tuoksumuistihan on varsin vahva ja näiden tuoksu vei itseäni ajassa taaksepäin eli tuotteissa oli itselleni myös tietty tunnelataus, positiivinen sellainen. Mikäli tuotteet lainkaan aiheuttivat mielenkiinnon heräämistä niin suosittelen lämpimästi testaamaan näitä!


Oletko sinä käyttänyt Lancômen tuotteita?

12 kommenttia:

 1. Hydra zen-linjan ensimmäiset tuotteet lanseerattiin jo vuonna 2002 ja muistan kuinka ihastuin päivävoiteeseen heti. Myöhemmin hankin myös yövoiteen ja käytinkin näitä kahta tyytyväisenä vuosikausia. Jossain vaiheessa herkistyin niiden melko voimakkaalle tuoksulle ja jouduin vaihtamaan sarjaa, nyyh. Edelleen Lancomelta käytössä kaksi luottotuotetta; tonique douceur-kasvovesi ja visionnaire-seerumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, olisiko tuolloin kymmenisen vuotta sitten tullut jotain uusia tuotteita minkä vuoksi muistelin koko sarjan tulleen uutena - tai ulkomuoto muuttunut? Tuo Visionnaire-seerumi on myös ihana <3

   Poista
 2. Mä en oikeastaan välitä Lancômen ihonhoidosta paitsi Precious Cells sarjassa on muutamia tosi ihania tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en noihin niin tarkkaan aikanaan henkilökohtaisesti tutustunut vaikka kauniita pakkauksia ihastelinkin :D

   Poista
 3. Multa löytyy kans tuo voidegeeli, ja se on ihan paras! :) Ollut myös todella riittoisa puteli!

  VastaaPoista
 4. Hyvin vähän on tullut käytettyä näitä kun saan ihottumaa näistä tuotteista.

  VastaaPoista
 5. Lancomen tuotteita käytin paljon aikoinaan ja tykkäsin. Nyt on ollut taukoa. Nämä tuotteet Zen -tuotteet minulle ihan tuntemattomia. Kuivalle iholleni etsin hyvää voidetta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat