sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Tervetuloa kevät!

Talvikuukaudet ovat vihdoinkin takana päin ja vihdoinkin olemme päässeet kevääseen. Kun vain vielä saisimme säät kohdilleen. Tammi- ja helmikuu menivät loppujen lopuksi melko kivuttomasti, onneksi ihan hirmuisen kovia pakkasia ei aivan älyttömän pitkään ollut. Vaikkakin parin viikon jakso oli jolloin en kovien pakkasten vuoksi autoani viitsinyt käyttää ja sen vuoksi siitä akku pääsi tyhjentymään. Onneksi on näppärä pikkuveli aivan lähellä, hän laittoin akun latautumaan ja pääsimme taas autolla liikkumaan. Joensuussa julkinen liikenne ei ole mitenkään super enkä sillä välitä erityisemmin liikkua, korona-aikana sitäkään vähää mitä aikaisemmin. Toisaalta meille auto on aikalailla elintärkeä jo sen vuoksi, koska vanhempani ja siskoni asuvat sen verran kaukana ettei sinne edes julkisilla kunnolla pääsisi kulkemaan.


Lunta tänä talvena on ollut enemmän kuin riittävästi. Itse yritin pitää puhtaana edes pienen kulkuväylän takakuistille, mutta kun lumet tippuivat katolta niin sekin meni siinä. Lumi on niin raskasta märkänä ja kun sitten vielä jäätyy niin on käytönnässä mahdotonta saada sitä hievahtamaan tuolta ennen kuin aurinko sen sulattaa pois. Katsotaan tyydynkö nyt siihen, ettemme takapihalle ennen kunnon kevään saapumista pääse muuten kuin enintään takaoven kautta.


Opiskelut ovat itselläni edenneet hyvin vaihtelevasti. Aivan käsittämätöntä kuinka vaikeaa jotain kirjoitustöitä on saada alulle. Kun ne saa startattua niin sitten ne kyllä yllättävänkin kivuttomasti sujuvat. Pitäkää peukkuja, että saan nuo pari kirjallista työtä tehtyä loppuun ja suoritettua suunnittelemani kurssit kunnialla loppuun asti. Tässä piakkoin avautuu myös haku opiskeluihin ensi syksylle, joten pitää sinne hakemusta laittaa menemään. Sitten jännätään sitä pääsenkö ylipäätään sisälle.


Maaliskuun alkuunhan meillä kuuluu vahvasti myös juhliminen neidin syntymäpäivien merkeissä. Korona hieman toki tätäkin asiaa mutkistaa, mutta toisaalta olisimme varmaan ilman koronaakin juhlineet ihan vain perhepiirissä. Juhlista tulen vielä teille erikseen kirjoittelemaan tarjoiluineen postausta.


Keväälle itselläni on todella kovat odotukset. Rakastan kevättä, se on ehdottomasti minun vuodenaikani. Ja toivottavasti tämä kevät näyttää meille vielä ne parhaimmat puolensa. Saisi hätistellä tuon koronapeikon ainakin pois!

Minkälaisia odotuksia sinulla on tälle keväälle?

2 kommenttia:

 1. Joensuussa on kyllä hyvä bussiliikenne, jos vaan asuu oikeassa paikassa :D Eikä sellaisessa kolkassa, josta kaksi bussia kulkee kerran tunnissa ja pääsee vain yhteen suuntaan, ei sivuttaisreiteille ollenkaan.

  Kateellisena katselen, kun kesäisin kaverin luo pyöräilen 7 km päähän ja busseja tulee ja menee jatkuvasti (ainakin 5-15 minuutin välein useampi) :D


  Puolison pitäisi AMK:n puolelta valmistua kevätlukukaudella, tällä hetkellä näyttää siltä, että on aikataulussa ja opparikin jo ilmeisesti hyväksytty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai Joensuussa missään noin usein busseja kulje? :D Rantakylästä ja Noljakasta taitaa kaikista tiiviimmin kulkea, mutta sielläkin ehkä kaksi tunnissa? Toki niinä ruuhka-aikoina saattoi kaksi bussia tulla ihan peräkkäinkin :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat