perjantai 29. lokakuuta 2021

GuaSha

Julkaistu alun perin 15.9.2019
saatu ilmaistuote

Tänään esiteltävä tuote on niin kaunis, että menisi jo ihan koriste-esineestäkin - mutta tällä on myös loistava käyttötarkoitus!


Ruusukvartsinen GuaSha-hierontakivi (ovh 14,95€) on tarkoitettu niin kasvojen kuin vartalonkin hierontaan. Lupauksena on mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Käyttö on yksinkertaista: lisää iholle haluamaasi öljyä tai voidetta ja käy haluamasi ihoalue kivin avulla lävitse. Pakkauksessa on mukana ohjeet kasvojen ihon käsittelylle; muista ettet hieroessa venytä ihoa! (Painovoima venyttää sitä muutoinkin alaspäin..)


Käsi tottuu kiveen aika nopeasti ja vaikka tämä voi tuntuakin tyhjänpäiväiseltä niin kyllä tällä saa extraa hierontaan, ainakin itse koin rentoutuvani aivan erilailla tällä hierottaessa kuin normaalilla käsin tehtävällä hieronnalla - varsinkin jos ei apukäsiä hieromassa ollut. Kaunis esine myös antaa lahjaksi - ja sopii varmasti aivan kaikille.


Onko sinulla jotain konsteja kuinka saat tehostettua hieronnan rentouttavaa vaikutusta?

5 kommenttia:

  1. No ei ole kyllä mitään ihmekonsteja itsellä käytössä, mutta mikä jottei tämmöistä voisi kokeilla! Kauniin näköinen kivi :)

    VastaaPoista
  2. Aika vähän mua voi hierota kun iho on todella arka.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mira, tämä on ihana! Otan testiin <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat