tiistai 12. lokakuuta 2021

EF English

Sain nykyiseltä työnantajaltani mahdollisuuden lähteä vahvistamaan englanninkielen taitoani 6kk kestävällä EF:n kielikoulutuksella. Ideana oli ennen kaikkea ammattisanaston opettelemista, mitä pääsi opiskelemaan siinä vaiheessa kun olisi vähintäänkin tasolla 6 englanninkielen hallinnassa. Aivan täysin työajalla tätä ei pysty suorittamaan, joten aluksi hieman pähkäilin lähtisinkö hommaan mukaan... Onneksi satuin löytämään EF:n sivustoilta lähtötasotestin, jolla pystyin hieman saamaan selville minkälainen kielitaito minulla oikeasti on. Tämä antoi minulle tulokseksi advanced-lähtötason, joten ajattelin uskaltautua englannin opiskeluihin mukaan.


Kurssin aluksi piti tehdä vielä kurssin sisällä oleva noin 20-30 minuuttia kestävä lähtötasotesti, jonka perusteella katsottiin minkälaisista harjoituksista lähdetään liikkeelle. Jotenkin tuntui, että testi meni itseltäni hieman huonohkosti, mutta siitäkin huolimatta sain lähtötasoksi 13 advanced. EF:llä tasoja on yhteensä 16. Pääsinkin siis suoraan myös ammattisanaston pariin, vaikkakin preppailen samalla myös noiden peruskurssien kautta englannin taitojani. Kurssi yllätti siinä, että tehtäviä on todella helppo ja nopea tehdä kännykällä. Melkein voisi sanoa, että jollain tasolla tähän kielen opiskelemiseen voi jopa koukuttua. Katsotaan mille tasolle pääsen tämän 6kk aikana vai loppuuko innostus hommaan jossain vaiheessa kesken.

Oletko sinä opiskellut uutta kieltä tai preppaillut aiemmin opitun kielen taitoja aikuisiällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat