sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Hyaluronic Acid 100

Julkaistu alun perin 24.3.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tämä tuote on ollut kokeilulistallani jo kauan ja vihdoinkin sain sen käsiini ja testiin!


* Mizon Hyaluronic Acid 100 (ovh 29,90€/30ml)
on kevyt tehokosteuttaja kaikille mutta varsinkin kuivalle iholle. Seerumi lupaa kosteuttaa, parantaa ihon kimmoisuutta ja täyteläisyyttä, tehdä ihosta täyteläisemmän, kirkkaamman sekä terveemmän näköisen. Ei jätä ihoa kiiltäväksi.

Koostumukseltaan tämä oli jopa hieman juoksevampaa kuin kuvittelin - ei kuitenkaan aivan vesimäistä. Itse olen käyttänyt tätä aamuisin meikin alla, mutta soveltuisi itselläkin loistavasti myös yökäyttöön - sen verran kosteuttavan tuntemuksen jättää iholle.


Odotukset tuotteen kohdalla olivat korkeat, mutta sanoisin tämän harpanneen oikein roimasti riman ylitse. Tuote on juuri sitä mitä odotin ja enemmänkin. Talven aikana on jonkin verran sairasteluputkia ollut ja erään sellaisen jälkimainingeissa otin tämän käyttööni; iho tuntui ja näytti käytön jälkeen saaneen taas kirkkautta ja näyttävän terveemmältä - tokihan osittain jo pelkästään ilo kosmetiikasta voi aiheuttaa sen, mutta en usko sen pelkästään siitä johtuneen vaan tuotteella oli varmasti asiassa isokin rooli.


Kuinka sinä saat elvytettyä ihoasi sairastelun jälkeen?

9 kommenttia:

 1. Juuri tätä tuotetta en ole kokeillut mutta erilaiset seerumit tulleet kyllä tutuiksi itsellekin. Tsemppiä päivääsi ♥

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan yksi mun lempiseerumeita. Sairastelun jälkeen kerrostan todella paljon ihonhoitoa iltaisin ja laitan vielä lopuksi päälle yönaamion, että iho saisi mahdollisimman paljon kosteutta.

  VastaaPoista
 3. Kokeilin muistaakseni tätä ekaa kertaa vuonna 2017 ja sen jälkeen hurahdin seerumeihin aivan täysin. Loisto tuote :)

  VastaaPoista
 4. Pidän peukkuja, että tämä on odotusten arvoinen juttu :)

  VastaaPoista
 5. Tää on tosi hyvä, kuten Mizonin muutkin seerumit<3

  VastaaPoista
 6. Tää on ihan mahtava tuote! Mulla on tällä hetkellä käytössä Mizonin etanaseerumi, mutta kun se loppuu, tämä odottaa vuoroaan :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat