sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Collagen Power

Julkaistu alun perin 21.12.2020

Kuten ehkä muistat minun maininneen joskus; rakastan kaikkia ihon tehohoitoja ja haluaisin napata kaikki mahdolliset seerumit testiin hetimmiten. Valitettavasti se ei aina ole mahdollista eikä edes käytännössä järkevääkään. Tämä seerumi on jo jokunen aika sitten lanseerattu, mutta sain vihdoin sen itsellekin hankittua:

Dermosil Kollageeniseerumi (ovh 11,90€/30ml) on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle. Se lupaa vahvistaa ihoa ja tehdä siitä sileän sekä kimmoisan. Seerumin kollageeni on naudasta (hyvä muuten, että tämäkin on selkeästi tuotetekstissä ilmaistu vaikken itse siihen kiinnittänyt huomiota vielä ostohetkellä).

Koostumus tässä oli hieman tuhdimpaa kuin mitä kuvittelin. Itse kuvailisin ehkä jopa hieman emulsiomaiseksi. Annostelun kanssa ei kannata olla liian leveäperäinen, koska jo pieni määrä riittää ja liian paljon annostellessa muut tuotteet (kuten meikki) saattavat lähteä rullautumaan. Näin itselleni pienessä määrässä ensimmäisellä käyttökerralla kävikin.


Pidän tuotteesta kovasti ja tulen sen käyttämään loppuun vaikkei tämä ehkä Dermosilinkaan seerumeista aivan ykköseksi itselleni noussut. Ehkä omat odotuksetkin olivat niin korkealla tämän suhteen. Kuitenkin jälleen loistava tuote ihan järjettömän edulliseen hintaan!

Millainen koostumus sinun lemppari seerumissasi on?

8 kommenttia:

 1. Dermosilin tuotteet ovat kyllä hyviä. Mulla on tällä hetkellä käytössä Erisan+ seerumi, joka on kyllä huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Erisan+ kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy perehtyä tarkemmin :D

   Poista
 2. En ole koskaan tällaisia käyttänyt. Dermosil on tuttu sarja kyllä, entinen työnantaja käytti sitä sarjaa vain.

  VastaaPoista
 3. Tykkään eniten sellaisista keveistä ja geelimäisistä. :) Ihanaa alkavaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 4. On kyllä yllättävän edullinen! Dermosiliä ei oo pitkään aikaan tullut kyllä käytettyä, mikä sinällään on harmi.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat