perjantai 15. lokakuuta 2021

JOIK Organic

Julkaistu alun perin 19.5.2020
saatu ilmaistuote

Pääsin vihdoin itsekin tekemään tuttavuutta Viron vanhimman luonnonkosmetiikkasarjan JOIK Organicin kanssa.Moisturising Day Cream (ovh 26,90€/50ml)
lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Vaikuttavina aineina mm. argan-, jojoba-, tyrni- ja makadamiaöljyjä sekä sheavoita ja ruusunmarjauutetta.

Regenerating Night Cream (ovh 26,90€/50ml)
lupaa ravita, syväkosteuttaa, uudistaa ja tuoda kasvoille hehkua. Vaikuttavina aineina mm. sheavoi, sacha inchi -öljy, oliiviöljy, jojobaöljy, kauramaito sekä lakan, lakritsan ja mäkikuisman uutteet.

Molemmat näistä soveltuvat kaikille ihotyypeille. Yövoidetta voi käyttää kuivalla iholla myös päivävoiteena.


Kuten kuvastakin näkyy niin molemmissa koostumus on aikalailla samanlainen eli varsin juokseva. Yllätyksekseni tykkäsin myös yövoiteessa tästä "lirummasta" koostumuksesta (kuten aina, yhdistettynä seerumin sekä ajoittain myös kasvoöljyn kanssa) eli ainakin näin kesää kohden mentäessä se on minun iholleni riittävän kosteuttava. Päivävoiteissa kevyemmät koostumukset ovatkin yleensä enemmän minun makuuni, mutta aina kaikki eivät kevyehköstä koostumuksestaan huolimatta meinaa kunnolla imeytyä mikä on ongelma mikäli aamussa ei kovin paljoa ole aikaa käytettävissä. Tämän kanssa tuota ongelmaa ei ollut vaan pystyin normaalin aikatauluni mukaisesti meikkailemaan hetimmiten (aamuisin yleensä pesen ja kosteutan kasvot ensimmäisenä, jonka jälkeen pesen hampaat eli siinä se pieni tovi jää aikaa voiteiden imeytymiselle ennen meikkausta). Molemmissa on miedot ja miellyttävät tuoksut, joiden arvelisin olevan lähtöisin raaka-aineista.

Oletko sinä ehtinyt tutustua JOIK Organic -sarjaan?

8 kommenttia:

 1. Onko päivävoide tuo keltainen? Onpa todella juoksevan näköiset voiteet. Ei ole tuttu merkki mulle 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja kyllä :D Koostumukset olivat kuitenkin todella toimivia vaikka itsekin alkuun pohdin varsinkin yövoiteen kohdalla onko riittävä itselleni..

   Poista
 2. Olen kyllä kuullut tästä mutta en ole kokeillut :)

  VastaaPoista
 3. Oon kuullut tästä paljon, mutta vielä on sarja testaamatta. Vaikuttaa hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Virolaista luontaiskosmetiikkaa?? Tässähän on jo vahvaa eksotiikkaa

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat