lauantai 9. lokakuuta 2021

Päivän myöhässä...

Voi apua. En tiedä miten kuvittelin Roosa nauha -päivän olevan joskus vasta myöhemmin... Tästä syystä siis postaukseni tulee päivän myöhässä. Mutta en tätä voi jättää välistäkään, koska olen jo niin monena vuonna pitänyt perinnettä yllä.


Kuten olen aiemmin kertonutkin niin kampanja tosiaan koskettaa itseäni varsin läheisesti, vaikkakin ensimmäisen Roosa nauhan taisin itselleni hankkia ennen kuin näistä läheisimpien diagnooseista tiesinkään. Rintasyöpä on niin yleinen sairaus ja tästä on hyvä muistutella, että jokainen muistaisi sen tärkeän rintojen omatarkkailun. (Tai voihan sen oman puolison vaikka pyytää hoitamaan homma säännöllisesti ;))

Tämän vuoden nauha on todella kaunis, ehkä tähän mennessä olleista nauhoista kaikista eniten minun makuuni. Mikäli itse koet nämä varsinaiset 4€ maksavat nauhat turhakkeina millä ei tee mitään niin kannattaa muistaa, että kampajaan voi osallistua ostamalla myös muita Roosa nauha -tuotteita. Esim. seuraavista kuvista löytyy niin korvapuustia kuin hedelmäsosettakin, joita ostamalla voit tukea kampanjaa.


Mikäli et halua tai pysty osallistumaan rahallisesti kampanjaan niin aina myös se, että julkaisee asiasta vaikka kuvan omalla Facebook-sivuillaan vie asiaa hieman eteenpäin. Ja tosiaan tuo mainittu rintojen omatarkkailu ja läheisillekin asiasta muistutteleminen. Sekä se ettei kukaan säikähtäisi jos jotain kummaa rinnasta löytyy ja kieltäisi koko asiaa. Kyseessä voi hyvinkin olla täysin hyvänlaatuinen muhkura, mutta asia on kuitenkin hyvä käydä tarkistuttamassa ammattilaisella ihan jo oman mielenrauhankin turvaamiseksi.


Oletko sinä osallistunut tai aiotko osallistua tänä vuonna Roosa nauha -kampanjaan?

6 kommenttia:

 1. Olen osallistunut Roosa-nauha -kampanjaan. Hienoa, kun olet ottanut tavaksesi kirjoittaa aiheesta. Tärkeä aihe!

  VastaaPoista
 2. Hyvä asia, joskin toivoisin kaikkien syöpien olevan näkyvämmin tässä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisinhän Roosa nauha -tuotto jaetaan nimenomaan useampian syöpien kesken vaikka Roosa nauha itsessään rintasyöpään yhdistyykin. Ja sen itsekin esille nostin, koska itselläni kyseiseen syöpään on läheisin kontakti olemassa.

   Poista
 3. Kaksi läheistä on sairastanut rintasyövän. Molemmilta saatiin tuhottua syöpäsolut ja elävät edelleen.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat