keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Kuona-aineille kyytiä

Kevät on monilla uudistumisen ja puhdistumisen aikaa, tänään esiteltävä tuote liittyy jälkimmäiseen.

/pr-näyte/


Frantsila Detox-puhdistustipat (ovh 19,95€/100ml)
on yrttiuutevalmiste puhdistumisen ja uudistumisen tueksi. Lupaavat laittaa nestekierron liikkeelle ja keventää oloa. Sisältää voikukkaa, takiaista, nokkosta, puna-apilaa, siankärsämöä, ratamoa, kehäkukkaa, hierakkaa sekä punajuurta. Suositellaan käytettäväksi puhdistuskuurien ja paastojen aikana sekä esim. hoitojen ja hierontojen jälkeen.

Tuotetta käytetään 25 tippaa eli n. 1 ml kaksi kertaa päivässä (annostusta voi lisätä myös kolmeen kertaan päivässä). Käytetään joko tarvittaessa tai puhdistuskuurina kolmen viikon jaksona.


Kuten vuodenvaihteessa mainitsin niin tarkoituksenani on tosiaan ollut palailla ruokavaliossa herkuttelujen täyteisen joulukuun jälkeen normaaliin ja tokikaan ei ole pahitteeksi saada vähän jostain lisäbuustia kehon puhdistukseen. Otin tipat käyttöön kun olin herkuttelua jo saanut vähennettyä ja sitä myötä olo oli hieman kevyempi, mutta jonkinlaisen lisävaikutuksen koen myös tästä saaneeni - sitä en tokikaan tiedä onko kyse lumevaikutuksesta, mutta itse uskon kyllä vahvasti yrttien voimaan.


Nautiskelin itse tipat vesilasillisen kanssa ja itseasiassa yllätyin siitä ettei tämä ollut niin pahanmakuista kuin mitä olin kuvitellut. Yrttisyyttä tässä toki oli, mutta itse koin tämä maultaan melko mietona - ainakin joihinkin muihin yrttitippoihin verrattuna.

Oman kokemukseni perusteella voisin siis suositella tuotetta kaikille lämpimästi!


Oletko sinä kokeillut kehonpuhdistukseen tarkoitettuja tuotteita?

9 kommenttia:

 1. Ohan uusi merkki minulle! Jokin puhdistuskuuri olisi kyllä paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti Frantsilan tuotteisiin tutustua muutenkin tarkemmin :)

   Poista
 2. Mä haluaisin kyllä just tällaisia tippoja just nyt :D Joskus vuosia sitten taisin tähän törmätä, mutta silloin jäi testaamatta. Nyt olis into ihan eri, kun oma hyvinvointikin merkitsee paljon enemmän kuin viis vuotta sitten :D

  VastaaPoista
 3. Puhdistustipat kuulostavat hyviltä, sitä todella kaipaisi nyt vähän freesimpää oloa!

  VastaaPoista
 4. En ole käyttänyt kun ei voi käyttää.

  VastaaPoista
 5. Voisi olla paikallaan joku tälläinen puhdistuskuuri, en ole koskaan kokeillut näitä.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat