maanantai 4. lokakuuta 2021

Micellar Gel Cleanser

*)mainoslinkki

Meikin (ja lian) puhdistaminen kasvoilta on yksi erittäin tärkeä ihonhoitovaihe, minkä vuoksi pyrin tuomaan myös blogissa esille erilaisia kasvojen puhdistukseen tarkoitettua tuotteita. Ethän käytä tähän tarkoitukseen vain käsisaippuaa, koska se on nimensäkin mukaisesti tarkoitettu käsien puhdistukseen ja on näin ollen kasvojen iholle yleensä aivan liian tujua tavaraa. (Eri asia on palamuotoisena löytyvät kasvosaippuat.)

Yleensä en suosi geelipohjaisia puhdistustuotteita oman pintakuivan ihoni kanssa, mutta jostain syystä tuo micellar-sana veti tämän tuotteen kanssa puoleensa ja näinpä päädyin nappaamaan ostoskoriini tämän vaihtoehtona olleen kasvomaidon sijaan.


on öljytön puhdistusgeeli, joka lupaa puhdistaa tehokkaasti niin meikin kuin epäpuhtaudet iholta jättäen sen samalla mattapintaiseksi ja raikkaan näköiseksi. Soveltuu erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle.

Olen itse käyttänyt tämän kakkosvaiheen puhdistustuotteena eli ennen tätä sulatan kasvoilta meikit öljypuhdistuksella pois. Geelimäinen tuote on tehokas, mutta ei kuitenkaan tunnu omalla ihollani kuivattavalta - kuten hieman geelimäisten tuotteiden kohdalla olen pelännyt. Aavistuksen vaahtoava koostumus kun puhdistuksen apuna käytössä on konjacsieni, joten arvon siirtäisinkö tämän mieluummin jatkossa suihkun puolelle käytettäväksi. Ei lainkaan siis hutiostos ja voisin tämän napata uudelleenkin käyttöön.

Millainen sinun ihonpuhdistusrutiinisi on?

8 kommenttia:

 1. Vastaan tuohon sun kysymykseen, että puhdistan ihan vain vedellä. Muuta vaihtoehtoa ei oikein ole. Se on ollut hellävaraisin tapa ja ei tule kutisevia näppyjä. Iän myötä allergia on pahentunut, nuorena saikin käytettyä muutamia puhdistusmaitoja, nykyään ei niitäkään :/

  VastaaPoista
 2. Mä pesin teininä aina kasvot käsisaippualla ja sitten ihmettelin miksi iho oli aivan rutikuiva. Voi niitä aikoja! Nykyään käytän kasvoputsaria, misellivettä / kasvovettä ennen seerumin ja kasvovoiteen laittoa. Kuulostaa tämä Lumenen putsari hyvältä, heillä on muutenkin yleensä hyvät tuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. Mä itseasiassa hankin ekat putsarini yläasteikäisenä - Lumenea tietenkin :D

   Poista
 3. Oma ihoni on jo niin kuiva, että käytän enimmäkseen öljyjä puhdistukseen. Kesällä on toki kivempaa putsata hiet ja liat vaahtoutuvalla tuotteella, johon tämän voisi sopiakin.

  VastaaPoista
 4. Minuakin on tuo micellar-sana vetänyt puoleensa viime vuosina - jotenkin se helppous, että samalla tuotteella saa hoidettua koko puhdistuksen on tuntunut hyvältä idealta.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat