tiistai 26. lokakuuta 2021

Yrttinaamio

saatu ilmaistuote

Syksy ja varsinkin talvi ovat rankkaa aikaa iholle, mutta siitä huolimatta iholla saattaa esiintyä kuivuuden lisäksi myös epäpuhtauksia. Tätä kombinaatiota pitäisi siis yrittää hoitaa molemmat osa-alueet huomioiden. Onneksi on olemassa loistavia tuotteita, jotka huomioivat myös tämän.


Colosén yrttinaamio (ovh 28/150ml) on voidemainen naamio, joka lupaa poistaa epäpuhtauksia sekä aktivoida ihoa. Naamion vaikutusaikana (15 minuuttia) tämä kuivuu iholle kalvomaiseksi, joka saa aikaan ihon lämpenemisreaktion. Tämä puolestaan auttaa talin ja ihon epäpuhtauksien nousussa ihon pinnalle. Lisäksi naamio lupaa rauhoittaa ihoa sekä ehkäistä ihon herkkyysreaktioita.

Tuo ihon lämpenemisreaktio voi kuulostaa hurjalta, mutta itse en tätä huomannut lainkaan eli ainakin omalla kohdallani tämä tuntui erittäin mietona. Naamio oli erittäin miellyttävä levittää iholle ja mikä parasta; myös poistaa. Useinhan epäpuhtauksille tarkoitetut naamiot kuivuessaan jämähtävät kasvoille ja niitä saa jonkin tovin huuhdella saadaakseen kaikki rippeet pois. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ollut. Naamion käytön jälkeen iho näytti ihanan raikkaalta.


Kerrassaan ihana tuote, kuten ovat olleet tähän mennessä muutkin kokeilemani tuotteet olleet.

Onko sinulla ehdottomia suosikkeja kasvonaamioden saralla?

1 kommentti:

  1. Saanko esittää postaustoiveen, olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

    Raikasta syksyä!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat