lauantai 2. lokakuuta 2021

Mielikuvituspoikaystävä

*)mainoslinkki

Näin sinkkuna on hauska lueskella muiden kokemuksia sinkkuuden maailmasta. Tosin voisin näitä suositella myös esim. niille pitkässä parisuhteessa olleille, jotka joskus sinkkuudesta haaveilevat. Sinkkuus ei tosiaankaan ainakaan aina ole ihan sitä mitä parisuhteessa olevat joskus kuvittelevat sen olevan...


Henriikka Rönkkönen on hyvin suorapuheinen bloggaaja ja kirjailija, myös sellainen on hänen kirjansa "Mielikuvitus poikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita". Kirjassa kerrotaan kaunistelematta sinkkuudesta, ihan kaikkia kokemuksia en itse ole onneksi sentään testaillut, mutta jotain yhtymäkohtia itsekin sinkkuuden kokemuksista löysin. Kirja oli todella mukaansa tempaava ja luin sen todella nopeasti - ja kyllä, tällä kertaa enimmäkseen kirjan kulutin loppuun e-kirjan muodossa * Storytelin kautta. Jos kaipaat itsellesi käteen ihan varsinaisessa kirjan muodossa olevaa opusta niin voit löytää tämänkin mm. * Adlibriksen valikoimista. Itselläni lähtee ehdottomasti lukulistalle kirjailijan muutkin teokset.

Oletko sinä ehtinyt "nauttia sinkkuuden iloista"?

8 kommenttia:

 1. Sinkkuna en muistanut ajatella, että "olen nyt sinkku, voi kauheeta". Kaikki muut vaiheet olen kyllä tiedostanut varsin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Olin itse sinkku siihen asti kun täytin 33v ja menin heittämällä naimisiin. Olen aina ollut sitä mieltä, etten mene naimisiin, tai edes elä parisuhteessa. Olen liian introvertti, nyt on kuitenkin semmoinen mies, joka antaa mulle juuri niin paljon tilaa kuin vain tarvitsen.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta kirjalta :D

  VastaaPoista
 4. Hauskasti nimetty tuo kirja! Lukeminen on kyllä sellainen harrastus jolle aion järjestää aikaa! Tosin kirjojen sijaan ajattelin aloittaa etsimällä uusia lemppari blogeja :D ei ole liikaa tarvinnut miettiä sinkkuutta, kun elokuussa oli 9v vuosipäivä (:

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat