perjantai 1. lokakuuta 2021

Arnikkilinimentti

Julkaistu alun perin 27.4.2020

Kaikilla on varmasti aika ajoin lihasjomotuksia, joihin kaipaisi pientä helpotusta..


Dermosilin Arnikkilinimentti (ovh 6,90€/50ml) lupaa tehdä juurikin tämän. Kätevään roll-on -pakkaukseen pakattu linimentti on lievästi lämmittävä ja särkyä lievittävä tuote. Vaikuttavina aineina on nimensäkin mukaisesti arnikinkukanuute sekä mm. eucalyptys-, kaneli- ja piparminttuöljy. Tuoksunsa tuote saa raaka-aineistaan. Käyttö on helppoa ja yksinkertaista; levitä tuotetta iholle ja annan kuivua, toista tarvittaessa uudelleen.


Erilaiset luonnolliset ja ei-lääkkeelliset kivunhoitokeinot ovat aina mielenkiintoisia ja niihin ehdottomasti ensisijaisesti tartun - toki kivun luonteesta riippuen särkylääke on ajoittain paikallaan. Tämän arvelisin olevan paras esim. liikunnan jälkeiseen lihaskipuun kun taas esimerkiksi hartioiden ollessa aivan totaalisen jumissa otan apukeinoksi mieluummin TENS-laitteen.


Minkälaisia kivunlievityskeinoja sinulla on käytössäsi?

8 kommenttia:

 1. Tämäpä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta tuotteelta! Varsinkin toi roll-on helpottaisi käyttöä varmaan paljon 😊

  VastaaPoista
 2. Itselläni on kivunhoitolaite käytössä. Se on sen verran tehokas, etten lihassärkyyn käytä muuta.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Itse käytän harvoin särkylääkkeitä. Joskus on tullut Mobilatia tai kylmävoidetta käytettyä paikallisesti.

  VastaaPoista
 4. Mä en juurikaan käytä mitään, joskus pyydän puolisoa hieromaan jos oikein jomottaa :D. Tämä voisi kyllä olla näppärä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat