torstai 7. lokakuuta 2021

Multi Peptide 360

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Kun nyt tässä (valitettavasti) ollaan menossa kohti kylmempää vuodenaikaa niin myös täyteläisemmät tuotteet kasvojenkin hoitotuotteissa alkavat olla ajankohtaisia.


on aikuisen naisen (ja miksei miehenkin?) iholle tarkoitettu anti-age -voide, joka on täynnä niin superfoodeja kuin huipputeknisiä luonnollisia raaka-aineitakin. Voide lupaa madaltaa ryppyjen syvyyttä, kiinteyttää, parantaa ihon sävyä sekä kosteustasapainoa. Soveltuu erityisesti kuivalle ja normaalille ikääntyvälle iholle.

Voide on tosiaan koostumukseltaan sen verran täyteläistä, että ainakin tässä vaiheessa vuotta käytän tämän itse mieluummin yövoiteena. Kuivemmalla iholla uskoisin toimivan hyvin vaikkapa meikinkin alla - varsinkin talvipakkasilla. Itselläni lähestyy tuo 40-ikävuoden tolppa hurjaa vauhtia, joten on ollut pakko myöntää, että pitää alkaa siirtyä entistä enemmän elvyttäviin tuotteisiin. Tuotteessa on mieto tuoksu, joka ei jää ainakaan omaan nenääni tuoksumaan tuotteen levittämisen jälkeen. Koostumus on ihanan täyteläinen muttei ainakaan minun makuuni tunnu jäävän iholle mitenkään lähmäisen oloisena.


Evolven tuotteet kaiken kaikkiaan eivät ole tähän mennessä olleet omalla kohdallani pettymyksiä vaan lunastavat hyvin lupauksena. Pidän myös näiden yksinkertaisesta lookista. Soveltuvat loistavasti kenen tahansa kylpyhuoneeseen.

Joko sinä olet siirtynyt täyteläisempien tuotteiden pariin?

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa että kerrot tuotteista jotka ei kaupan hyllyllä ainakaan ensimmäisenä pompi silmiin! Tätähän voisi jopa kokeilla! Tunnelmallista syksyä!🧡

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät postauksista :) Ja ihanaa syksyn aikaa myös sinne <3

   Poista
 2. En tykkää yhtään kylmästä ja ei tykkää ihokaan. Vielä tosin en ole tarvinnut tuhdimpia apuja tähän säähän mutta pian ollaan siinä.

  VastaaPoista
 3. Seniori-ikäisenä tuotteet ovat pysyneet aika samoina jo monta vuotta ja vuodenaikaa, mitä nyt aurinkotuotteet tulevat kesällä mukaan arsenaaliin. Joskus kyllä tehostan kosteusseerumeilla.

  VastaaPoista
 4. olen todella laiska käyttämään kosteusvoiteita :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat