torstai 14. lokakuuta 2021

Hyökkäys selluliittia vastaan

Julkaistu alun perin 5.9.2016
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki


Kuten jo aiemminkin olen maininnut niin en tosiaan varsinaisesti usko selluliitti-/vartaloa muokkaaviin voiteisiin, mutta siitäkin huolimatta ne kovasti kiehtovat. Senpä vuoksi jälleen on esittelyssä selluliittivoide (tai oikeastaan seerumi..) eikä tämäkään varmasti viimeiseksi jää :D


Sain testiin * Phytomerin Celluli Attack -tehotiivisteen (ovh 50,50€/100ml). Tämä on kehitetty nimenomaan vaikealle selluliitille ja tämän sanotaan poistavan tiivistä selluliittiä ja tasoittavan appelsiini-ihoa. Tuloksien pitäisi olla vaikeimmilla alueilla nähtävissä jo 15 päivän käytön jälkeen. Tätä rasvatonta ja tahraamatonta vesimäistä tuotetta on tarkoitus levittää aamuin-illoin ongelma-aluielle; reidet, pakarat, lantio ja vatsa. 

Käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana tai mikäli olet jodille yliherkkä.

Vaikuttavina aineina on mm. Brasilianroseepippuriöljy (polttaa ja poistaa itsepintaista rasvaa), Sea Absinthium - merenrantakasvi (sitoo sokereita, vähentää rasvan varastoitumista, edistää rasva-aineenvaihduntaa), merenrantarypäle (vahvistaa geenien toimintaa, jotka vastaavat tukikudoksen muodostumisesta), glykolihappo (tasoittaa ihoa, vähentää selluliitin näkymistä).


Entäpä kokemukset? Käytin tuotetta tunnollisesti aamuin-illoin (no täytyy myöntää, että koko pullon käytön aikana jäi ehkä yhteensä kolme kertaa välistä..) enkä silmämääräisesti mitään vaikutusta huomannut selluliittiin. Koska kuitenkin arvelin ettei silmämääräinen arviointi välttämättä ole kovinkaan luotettavaa niin otin kuvia + mittoja - älkää pelätkö, näitä en tänne ole jakamassa xD Myöskään kuvissa ei mitään järjettömiä eroja näkynyt, mutta mittatuloksista hämmästyin kun näyttää siltä, että reisistä olisi muutama sentti kadonnut! Käytössä tämä myöskin oli miellyttävä; pystyi melkeinpä heti levityksen jälkeen pukeutumaan, koska iho ei jäänyt nahkeaksi.

Tuote kesti itselläni käytössä noin kuukauden (en edes omasta mielestäni lätrännyt tuotteen kanssa, mutta voihan olla, että joku helläkätisempi saa tuotteen kauemminkin kestämään :D).

Summa Summarum.
Ehkä jotain pientä tehoa tuotteella oli havaittavissa, tosin kuukaudenkin testiaika on kaikesta huolimatta melko lyhyt.. Itse en kuitenkaan ehkä tässä taloustilanteessa olisi valmis noin suurta summaa selluliittivoiteeseen laittamaan, mutta mikäli sinulle ei ole "matti kukkarossa" ja/tai sattuu hyvässä tarjouksessa vastaan niin ehdottomasti voisin suositella testaamaan :) Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Toisena syynä toki itselläni on myös se, että mielin testaamaan jo seuraavaksi muita tuotteita - eihän sitä kosmebloggaaja voi yhteen tuotteeseen pitkäksi aikaa jämähtää, muutoin blogi muuttoisi aika tylsäksi luettavaksi :D Selluliittivoiteita siis nähtäneen myös jatkossakin aika ajoin täällä, seuraavan kanssa voisin kokeilla kuivaharjausta aina ennen käyttöä, jospa sillä tavalla saisi entistä enemmän tehoja aikaiseksi :)

20 kommenttia:

  1. On kyllä aivan ihanan näköinen pullo, vaikka omat röpelöt taitavat olla jo auttamattomissa. Kivaa uutta viikkoa Mira <3

    VastaaPoista
  2. Itse olen muutamia kokeillut ja ne voiteet eivät ole kyllä tehneet mitään vaikutuksia. Kiva kuulla, että tämä toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä oliko tämä vai mikä, mutta niin se mittanauha vain näytti pienempää lukemaa kuukauden käytön jälkeen :)

      Poista
  3. Ton senttien katoamisen olen itsekin muutamilla tuotteilla huomannut, varmaan laittavat nesteet sen verran kiertoon, että olo sutjakoituu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylimääräisen turvotuksenkin poistuminen on kyllä ihan tervetullutta :D

      Poista
  4. En tiedä auttaisiko mikään voide näihin selluliitteihin. Ehkä kesän lähestyessä voisi jotain tuotetta testatakin.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. En ole vähään aikaan selluliittivoiteita testaillutkaan, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Käsittääkseni nuo perustuvat siihen, että nestekierto voimistuu ja siksi jotsin häviää.
    Minulla on kaksi neuvoa: lisää liikuntaa, tulee kaikin puolin parempi olo.

    Ja se toinen neuvo, unohtakaa jo hyvät naiset tuo kehokriiseily. Etenkin raskauden ja äitiyden tuomat rypyt ja klommot ovat merkkejä, jotka tulee kantaa ylpeydellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös se tuotteen hierominen ihoon lymfakiertoon vaikuttaa positiivisesti - johonkin testauspostaukseen olenkin kirjoitellut, että mahdollisesti se onkin se vaikuttavin osa eikä itse tuote ;D

      Kuten alussa totesin niin en ehkä niin usko, että nämä auttavat (enkä selluliittia koe mitenkään hirmuista stressiä aiheuttavana asiana :D), mutta koemielessä näitä on hauska aina testailla :) (raskauden jälkeen selluliittituotteita ei olekaan tullut testailtua, yksi tosin itseasiassa taitaa odottaa korkkaamistaan ja sen käytän jo ihan ihotuntuman ja ihanan tuoksun vuoksi jossain vaiheessa pois :D)

      Poista
  7. Kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta! En ole mitään selluliittivoiteita koskaan kokeillut, vaikka olisi varmasti syytä :D. Tää on kyllä aika hintava, että tuskin lähtisin normaaliin hintaan ostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet hyvin saanut vältyttyä näiltä :D Mä oon uteliaisuuttani kokeillut useampaakin xD

      Poista
  8. Mielenkiintoinen tuote. En ole koskaan mitään selluliittivoiteita kokeillut. Ja nyt lienee liian myöhäistä.
    Hyvää uutta vuotta 2020!

    VastaaPoista
  9. Selluliittivoiteet ovat itselleni vieraita, oli siis avartavaa kuulla niistä

    VastaaPoista
  10. Selluliitti juttuja ei ole tullut käytettyä koskaan.

    VastaaPoista
  11. Selluliittivoiteet - olen todella vähän käyttänyt niitä. Täytyypä tutustua!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat