perjantai 8. lokakuuta 2021

Colosé

Julkaistu alun perin 11.2.2021
saatu ilmaistuote

Colosé on sveitsiläinen kosmetiikkasarja, jonka valmistus on aloitettu jo vuonna 1895. Kosmetiikan tuotannossa heille tärkeää on ekologisuus, turvallisuus ja raaka-aineiden puhtaus. Raaka-aineista 80-98% on luonnosta, osa luonnon raaka-aineista on herkistäviä minkä vuoksi ne on korvattu synteettisillä raaka-aineilla. 


Itselleni sain sarjasta testiin seerumin ja silmänympärysvoiteen sekä matkakoot kasvovoiteista.

Kasvien kantasoluseerumi (ovh 46€/50ml) lupaa lisätä elastaanin ja kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttää ihoa. Tuote soveltuu käytettäväksi aamuin-illoin kasvovoiteen kanssa (suositeltu käyttöön esim. kasvien kantasoluvoidetta tehostamaan vaikutusta). Soveltuu 30+ ikäisille käytettäväksi.

Kasvien kantasolusilmänympärysvoide (ovh 47€/50ml) lupaa uudistaa silmänympärysihoa tehokkaasti. Soveltuu käytettäväksi aamuin-illoin. Tuotetta voi käyttää myös kaulan iholla.

Molemmissa tuotteissa on mieto, minun nenääni erittäin miellyttävä tuoksu. Yleensä välttelen silmänympärysvoiteissa tuoksua, mutta tässä se on niin mieto ettei itseäni häiritse. Kannattaa muuten huomioida silmänympärysvoiteen superiso koko, en muista aiemmin törmänneeni 50ml kokoon! Pumppupullo on kätevä siinä mielessä, että tuote pysyy pidempään käyttökunnossa tosin näin iso koko kannattaa ehdottomasti hyödyntää esim. mainitun kaulan ihon hoidossa. (Usein silmänympärysvoidetta suositellaan myös suun ympärille ja miksei tätä voisi koko kasvoille käyttää mikäli koostumus itsessään riittää kasvojen ihon kosteutukseen.)

Kasvovoiteet, joista sain matkakoot (kasvien kantasoluvoide sekä Hyaluron4 kasvovoide) ovat molemmat niin koostumuksen kuin tuoksunkin puolesta erittäin miellyttäviä. Jälkimmäinen on itseasiassa aavistuksen paksumpaa koostumukseltaan, mutta toimi loistavasti myös meikin alla. Toisaalta kasvienkantasoluvoide oli loistava myös yökäytössä.


Kokonaisuudessaan sanoisin ensikosketuksen Colosén tuotteisiin olleen erittäin positiivinen. Odotuksia ei varsinaisesti itselläni tuotteiden suhteen ollut, koska sarja oli minulle entuudestaan täysin vieras, mutta näiden perusteella tekisin ehdottomasti mielelläni vielä tarkemmin tuttavuutta tuotteiden kanssa. Jos sinua alkoi tuotteet kiinnostaa niin voit niitä ostaa itsellesi Colose.fi-verkkokaupasta, jonne aiemmatkin linkit vievät.

Oletko sinä ehtinyt tehdä tuttavuutta Colosén tuotteiden kanssa?

8 kommenttia:

 1. En oo ehtinyt tehdä, täytyykin ottaa seurantaan!

  Juhlitko vappua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En useinkaan mitenkään kovin erityisesti vaikka syntymäpäivätkin heti vapun jälkeen on :D

   Poista
 2. Mulle voiteiden tuoksuttomuus on ehdoton. Saan niin herkästi allergisen reaktion ja migreenin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ymmärrän kyllä hyvin. Onneksi on paljon laadukkaita hajusteettomia/tuoksuttomia tuotteita :)

   Poista
 3. Ystäväni oli joskus Colosen edustaja ja häneltä tuli aina näitä ostettua. Hyviä tuotteita ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko jotain erityistä suosikkia mitä itse sieltä suosittelisit?

   Poista
 4. Näihin täytyykin tutustua ihan ajan kanssa, kiitos vinkistä. <3 Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat