sunnuntai 17. lokakuuta 2021

The Equalizer

Tänään taas vinkkaus hyvästä tv-sarjasta, jonka löydät ainakin Viaplayn valikoimista. Toivottavasti jokunen teistä kokee nämä vinkkaukset hyödyllisiksi. Tähän törmäsin itse täysin sattumalta:


The Equalizer on hyvinkin tuore tulokas, ensiesityksensä se on saanut nimittäin tämän vuoden alussa. Sarja kylläkin on tainnut toisenlaisella kokoonpanolla olla olemassa jo huomattavasti aikaisemmin eli on nyt uudelleen herätelty eloon. Saman nimiset elokuvatkin löytyvät Denzel Washingtonin tähdittäminä eli älä tätä sarjaa sotke niihin. Sarjassa pääosassa on Queen Latifah, joka esittää aiemin CIA:n leivissä ollutta eronnutta yksinhuoltajaäitiä. Tämä sattuman kaupalla sattuu auttamaan viatonta nuorta tyttöä ja sitä kautta päättää jatkossakin toimia pahan ja hyvän tasapainottajana eli auttaa viattomia ja saattaa pahiksia vastuuseen teoistaan. Mielestäni sarja on todella mielenkiintoinen ja helppo seurata. Jokaisessa jaksossa on oma tarinansa eli ei haittaa vaikka hyppäisi kesken kautta katsomaan sarjaa, toisaalta sarjassa toki päähenkilöiden tarinaa seurataan sivujuonena muiden tapahtumien joukossa eli suosittelen siinä mielessä aloittamaan sarjan aivan alusta.

Oletko sinä sattunut törmäämään aikaisemmin tähän sarjaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat