sunnuntai 16. elokuuta 2015

Konjac Pure -kasvosieni vs. Dermosil Konjac Pesusieni kasvoille

Nämä kai kuuluvat bloggaajan elämään, että tulee ihan välttämätön pakko hankkia jotain, että voi sitä verrata toiseen jo olemassa olevaan tuotteeseen ja tehdä postauksen :D Eli siis ihan vain siitä syystä tilasin Dermosilin Konjac Pesusienen - tosin arvelin, että käyttöä sille joka tapauksessa tulee, jotenka ei mikään ihan turhake ostos.

Ensinnäkin vertailukuvaa kuivana:


Vasemmalla siis Dermosilin Konjac ja oikealla Konjac Pure kasvosieni
 (jälkimmäinen linkki vie Biodellyn sivuille sen vuoksi, koska ko.sienen olen sieltä ostanut.)

Tarkoituksellakaan en muuten tuota enemmän käytössä ollutta Konjac Purea hangannut puhtaanvalkeaksi (eikä sitä kyllä oikein helposti pidempään käytössä oltuaan saakaan..), että erottaisin nuo kaksi jollain tapaa toisistaan :D

Yllä olevassa kuvassa molemmat kostutettuina. 


..ja vielä toiseltakin puolelta. Kovin kummoisia eroja ei tosiaan silmämääräisesti näissä näy. Otin vielä molemmista liiskauskuvat eli miltä ne näyttää ku niitä sormilla painaa kasaan:


Yllä olevassa kovassa Konjac Pure (en kyllä laita päätäni pantiksi, mutta 99% varmuudella näin muistelisin olleen..)..


..ja tässä sitten Dermosilin versio. 

Kun silmämääräisesti ei juurikaan eroavaisuuksia löytynyt niin entä käyttökokemukset, noh eipä juuri siinäkään. Konjac Pure tuntuu jotenkin hieman "huokoisemmalta" ja Dermosilin versio ehkä aavistuksen verran sitten napakammalta, mutta tässä saattaa tosiaan syynä olla se, että olen Purea kerennyt käyttää ehkä noin kuukauden ajan kun taas Dermosilin versiota vain muutaman kerran. Tuon muutaman kerran käytön jälkeen voisin siis kyllä lämpimästi Dermosilin Konjac kasvosientä suositella, hintaeroakinhan noilla toki on; Dermosilin versio maksaa 4€ ja Konjac Pure 8,90€ - Biodellyyn kylläkin aika ajoin tarjouksia on (ja ilmaiset postituskulut!) joten niitä kannattaa seuraille. :) (Dermosilille toimituskulut tosiaan veloituksettomat muistaakseni kun tilaus oli 50€ ja sen alle ollessa 6€ (tämä täytyi kyllä luntata sivuilta, itsellä kun tilaukset oikeastaan aina sen 50€ ylittävät))

Onko kasvojen pesusienet sinulle tuttuja? Oletko jompaa kumpaa tai peräti molempia kokeillut vai onko kasvojen puhdistukseen jokin vielä parempi juttu jonka olen missannut? ;) (P.s. Sensain puhdistusliina minulla oli vuosien vuosien ajan vakkarina käytössä, vieläkin yksi taitaisi paketissa käyttöönottoa odotella - nämä vain ovat ehkä vähän sen syrjäyttäneet o.O)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat