perjantai 21. elokuuta 2015

Clarins Lip Perfector vs. Lumene Lip Perfecting Balm

Muistelisin, että jossain postauksessa mainitsin, että tekisin näiden osalta jonkinlaisen vertailupostauksen kunhan olen saanut molempia tarpeeksi testailtua ja nyt kun molemmat ovat käytössä kerenneet olla jokusen tovin niin ajattelin tänne ajatuksiani tuotteista rustailla..


Clarins Instant Light Natural Lip Perfectorin sain tosiaan heinäkuun LivBoxissa ja hypin tällöin riemusta. Sävy on 05, jota ei muutoin tuolla Sokoksen sivuilla näyttäisi olevan? (Sävyvaihtoehtoja Sokoksen sivuilla on siis tällä hetkellä neljä, en ole ihan varma kuinka monta sävyä vakivalikoimaan normaalisti kuuluu, hihkaiskoon joku jos tietää vastauksen :)) No mutta kuitenkin. Tämähän on lähes kulttimaineessa oleva huulivoide, jonka sanotaan "korostavan huulten luonnollista kauneutta". Tuote myös korjaa, ravitsee ja pehmittää huulia. Aplikaattori on pehmeän samettinen ja tuoksu tuotteessa minun nenääni ainakin hieman vaniljainen.


Lumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balmin ostin kesällä Lumenen kesäkampanjan yhteydessä (siitä tänne useampaankin kertaan kirjoittelin kun innostuin sitten useammankin satsin Lumenen tuotteita ostelemaan - toivottavasti ne ostoista kuuluvat lahjat tulisivat pian :)). Tätä olinkin mielinyt kokeiluuni jo siitä lähtien kun tämä ilmestyi, mutta vasta nyt sain aikaiseksi hankittua.. Sävy tässä on itselläni 3 Scent of Garden / Tuoksutarha (Lumenen sivujen mukaan sävyjä löytyy neljä valikoimista). Tässä aplikaattori on muovimainen ja tuoksu tuotteessa marjainen? Myös tämä on kosteuttava ja hoitava, heleyttävä.


Yllä olevassa kuvassa Lumenen huulivoide alempana ja Clarins ylempänä. Koen nämä koostumuksiltaan melko samanlaisiksi, molemmat jättävät huulet pehmeän ja kosteutetun oloisiksi pidemmäksikin aikaa. Olen huomannut, että osa huulituotteista on sellaisia joita pitää jatkuvasti olla lotraamassa kun muutoin huulet alkavat tuntumaan inhottavan kuivilta ja epämukavilta. Näiden suhteen ei tätä ongelmaa ollut enkä myöskään huomannut, että kumpikaan olisi ikävästi kasautunut huultenjuonteisiin tms. Ainoa ero ja miinus tulee Lumenelle aplikaattorista - Clarins on huomattavasti helpommin levitettävissä oman aplikaattorinsa kanssa, Lumenen voide on toki vaaleampikin, mutta uskoisin, että vaikka sävykin olisi sama niin sormella sitäkin joutuisi hieman levittelemään tasaisemmin.

Summa summarum. 
Lumene on tehnyt loistavaa työtä oman huulivoiteensa kohdalla ja jos aplikaattori olisi toisenlainen niin en pohtisi kahta kertaa tarttuisinko kaupan hyllyltä tuotteeseen uudelleen (tuote itsessään on kyllä mielestäni niin hyvä, että jopa aplikaattorista huolimatta saatan toisenkin eri sävyssä tulla jossain vaiheessa hankkimaan..). Clarins on klassikko ihan syystäkin eikä tämä taatusti viimeiseksi Lip Perfectorikseni jää. :)


Oletko sinä käyttänyt näistä jompaa kumpaa tai peräti kumpaakin? Minkälaisia kokemuksia sinulla on?


2 kommenttia:

  1. Toi Lumenen aplikaattori on kieltämättä vähän hassu, ei vaikuta ollenkaan pehmoiselta niin kuin Clarins.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä sillä tosiaan myöskään saa niin tasaisesti huulikiiltoa levitettyä, joutuu huomattavasti enemmän työstämään huulille. Clarinsin kanssa riittää vain sipaisu ja se on siinä.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat