sunnuntai 23. elokuuta 2015

"Blendereiden taisto" eli Beautyblender vs. Beautybay Blending Sponge

Mainitsin tuolla aiemmassa postauksessa, että aito blender pitää vielä hankkia ihan vaan jo senkin takia, että saa testattua mitä eroa sillä on tuohon Beautybayn versioon nähden vai onko mitään. No tilaukseenhan se sitten tosiaan Kosmetik4Less:stä lähti ja nyt kun olen sitä tässä kerennyt kokeilemaan ja noita kahta vertailemaan hieman keskenään niin olisin valmis mielipiteeni ilmaisemaan :D

Ensinnäkin ulkomuodosta:

kuivana: vasemmalla Beautybayn blending sponge, oikealla Beautyblender

Väriero: 
Tämä ei kuvista tule kovinkaan hyvin esille, mutta  Beautybayn versio on väriltään tummempi, Beautyblender ehkä jopa neonpinkki.

kuivana: vasemmalla Beautybayn blending sponge, oikealla Beautyblender

Kokoero:
Pientä eroavaisuutta koossa on niin kuivana kuin kosteanakin, tosin kuivana Beautybayn versio on hieman suurempi ja kosteana kokoero kääntyy aavistuksen verran toisinpäin.

kosteana: vasemmalla Beautybayn blending sponge, oikealla Beautyblender

Koostumus:
Tässä on ehkä se suurin ero näiden kahden välillä; Beautybayn versio on huomattavasti napakampi ja Beautyblender taas selkeästi huokoisempi. Pohdin aluksi, että näinköhän tuo huokaisuus kuitenkin nappaa meikkivoidetta itseensä enemmän, mutta tämä oli onneksi turha pelko. :)

kosteana: vasemmalla Beautybayn blending sponge, oikealla Beautyblender
 Entäs sitten käytössä. Ensiajatukset Beautyblenderissä oli käytössä vähän samaa luokkaa kuin alunperin Beautybayn meikkimunan kanssa; äääääääh. Mutta periksi ei kannata antaa; kun tottuu ja oppii kuinka tätä kannattaa käyttää niin toimii kuin unelma!

Summa summarum:
Nämä ovat keskenään loppujen lopuksi melko erilaisia, mutta molemmat yhtälailla toimivia. Meikkimuna käytössä vaatii aluksi hieman "harjoittelua", mutta kun oppii tällä meikkivoiteensa levittämään niin ei enää mieli takaisin vanhoihin tapoihin! Ihan ehdottomasti siis kumpikin on hankkimisen arvoinen :)

P.s. Olen niiden minimeikkimunienkin hankkimista tässä pohtinut, katsotaan koska ne tilaukseen lähtevät xD


Onko meikkimunat sinulle tuttuja? Minkä merkin meikkimunat ovat käytössä mahdollisesti olleet ja minkälaiset on käyttökokemukset? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat