sunnuntai 9. elokuuta 2015

Oriflame Very Me Just BB Bliss Balm -BB-voide
Oriflamen Very Me Just BB Bliss Balm -BB-voiteen sain tässä joskus kevään aikana (onkin muuten vuosiavuosia aikaa kun itseltäni jotain Oriflamen tuotteista olisi löytynyt käytöstä!), mutta vasta nyt sain sen korkattua testiin.. Itselläni tosiaan sävynä tuo vaalein eli extra light – joka onkin hyvin vaalea!


Tuotekuvaus Oriflamen sivuilta: ” Kevyt, puolipeittävä BB-voide kosteuttaa, tasoittaa ja suojaa ihoa. Iho näyttää raikkaalta välittömästi. Sisältää hoitavaa ja huokosia sulkevaa hamamelista, talia imeviä silikahiukkasia ja suojakertoimen 12.”
Alkuun tuota sävyä tosiaan katsoin, että onpas vaalea! Eli tämä sävy on todellisille kalpeanaamoille. Tuotetta joutui ehkä työstämään iholle kauemmin kuin mitä itse olen tottunut, mutta pienen vaivan jälkeen se oikein kauniisti iholleni asettui. (Olen nyt niin ihastunut tuohon Holika Holikan BB-voiteeseen etten tämän kanssa vielä meikkimunaa ole kerennyt kokeilla, sen avulla varmaan helpommin ja paremmin saa tämän levitettyä. :))


  

Peittävyys on tosiaan puolipeittävä eli enemmän peittoa kaipaaville alueille (kuten silmänympärysiholle) laitoin erikseen vielä peitevoidetta, muutoin peittävyys on sitä luokkaa mitä aikalailla itse nykyisin suosinkin. Jonkin verran kiiltäväksi iho tuotteen jälkeen jäi, joten itse normaaliin tapaani kiinnitin vielä meikin irtopuuterilla – kiiltävyys ei kuitenkaan sitä luokkaa, että olisi välttämättä tätä vaatinut. SPF voisi ehkä suurempikin olla, mutta parempi tuo kuin ei mitään. Kasvoille BB-voide myös pysyi iltaan saakka hyvännäköisenä.

Very Me on käsittääkseni linjanakin jo suunnata nuorille ja ehkä itsekin kuitenkin enemmän tämänkin nuoren tytön tuotteena näkisin. Loistava vaalea sävy oikein vaaleaihoisillekin olemassa, siitä iso plussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat