torstai 13. elokuuta 2015

Kauneusboxeissa heinäkuussa tulleet tuotteet..

Palataanpa jälleen hetkeksi noihin viime kuussa kauneusboxeissa tulleisiin tuotteisiin.. Tuttuun tapaan ensimmäiseksi:


La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide (ovh. 17,10€/200ml, boxissa 15ml näyte)
Tästä pikkuruisesta näytteestä ei tosiaan riittänyt edes ihan yhdeksi kertaa (joo - lotraan aika paljon vartalovoiteilla :D), mutta se vähän mitä tuota sai testattua niin kokemus oli kyllä miellyttävä. Ja kosteutus ainakin nyt kesäaikaan itselleni riittävä. :)
Klorane Gentle Dry kuivashampoo spray (ovh. 6,40€/50ml)
  Tämä mielestäni ihan mukavasti sekä raikastaa hiuksia että antaa tuuheutta. Tummille hiuksille tosin pitää olla varovainen; saattaa jättää hiukset valkoisiksi/harmaiksi. Ei kuitenkaan ehkä niin super että välttämättä itse tähän kaupassa tarttuisin (varsinkaan kun halvemmallakin saa vähintään yhtä hyviä tuotteita). Ilomielin kuitenkin loppuun käytin. :)
Tätä olen itse kakkosputsarina käyttänyt ja miehenkin sain tätä jopa käyttämään :) Ei ole omalle ihollenikaan liian tuhtia tavaraa, miellyttävän tuoksuinen. Mies jo tuossa mainitsikin, että pitäisi ajoissa uusi samanmoinen ostaa tilalle ennenkuin tämä kerkeää loppumaan eli oli enemmän kuin mieluinen uusi tuttavuus siis hänelle ;) 
(Tämän tilallahan osalla oli Acon kosteusvoide, mutta olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen kun omaan boxiini tämä sattui sen asemasta!)
 Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine (ovh. 14,90€/ shampoo 250ml, hoitoaine 200ml. Boxissa molemmista 50ml koot)
Nämä olivat miellyttäviä ja yllättävänkin hoitavia; hiuksien selvittelyyn en enää lisäapuja kaivannut. Voisin siis joskus itsekin näitä hankkia isommat putelit käyttöön.
Tuo "virkistävä" tunne ei tosiaan ole ehkä ihan se minun juttuni - jalat kun muutenkin ovat kylmät ja tämän laitettuaan ne olivat koko illan ihan jääkalikat! Tuoksu oli miellyttävä ja ilman tuota "virkistävää" tunnetta olisin varmasti tykännytkin, mutta tuon viilentävän tunteen vuoksi ei mahtane itselle käyttöön jäädä - mies kylläkin ilmoitti ettei tätä poiskaan saa antaa, joskus kuulemma hänen kuumottaville jaloilleen voisi käyttöä olla, joten kaappiin tuota hetkeä jää odottelemaan :)

Tämä piti heti seuraavana päivänä syödä pois ja hyvää oli! Tällaisia ihan mielellään voisi välipalapatukaksi laukun pohjalle ottaa. :)


Ja sitten se isoja hurraahuutoja osaltani aiheuttanut pitkäaikaistilaajan lahja:
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (ovh. 19,15€/12 ml,, boxissa 5ml koko)
Eikä ollut missään nimessä pettymys - I-H-A-N-A! :))Balance Me Pure Skin Face Wash  (ovh 22,88€/125ml, boxissa 50ml koko)
Normaali-sekaiholle tarkoitettu hellävarainen meikinpuhdistusaine. Koostumukseltaan on ehkä sellainen voidegeeli, ei siis vaahtoa. Ihan ok, hyvin mieto tuoksu.
Nuxe Huile Prodigieuse (ovh 24,31€/50ml, boxissa 10ml koko)
Tästä ei mitään kummoisempaa sanottavaa oikeastaan ole, se kultahippuinen enemmän ehkä tällaisen harakan mieleen :D
Lord & Berry Ultimate Lip Liner (ovh 12,87€/?, boxissa 0,9g koko)
Kuten jo mainitsin -> kiertoon.
Trilogy Everything Balm (ovh 29,31€/95 ml, boxissa 10ml koko)
Aluksi katsoin ettei kai vaan mikään huulivoide, mutta onneksi kyseessä onkin jokapaikan voide, jota voi huulten lisäksi mm. kantapäille käyttää - taitanee siis meikäläisellä kulua jalkavoiteena :D Tuoksuu muuten erittäin voimakkaasti eteerisille öljyille, herää itsellä selkeä muisto tuosta tuoksusta.. Tätä siis ihan mielellään kyllä testaan, en ole ko.merkin tuotteita koskaan kokeillutkaan..
Kebelo Clarifying Shampoo (19,95€/250ml, boxissa 50ml koko)
Tämä tosiaan tuntui huomattavasti hellävaraisemmalta kuin aiemmin kokeilemani syväpuhdistavat shampoot ja vaahtosikin varsin reilusti. Itselläkin ehkä hieman sellainen mielleyhtymä, että jos tuote "ei tunnu" niin toimiiko se sitten? :D
MONU Firming Fiji Facial Oil (37,18€/100ml, boxissa 40ml koko)
Tämä odottelee vielä kaapissa sitä, että tuleeko käytettyä itsellä mahdollisesti jossain muussa tarkoituksessa kuin käyttötarkoituksena on vai lähteekö kiertoon..

 


LOPPUYHTEENVETO
Heinäkuussa LivBox vei ihan reilusti voiton sisällöllään, mutta kyllähän tuossa Lookfantasticinkin boxissa muutamia ihan kivoja uusia tuttavuuksia oli :)

Kumman sisältö heinäkuun osalta oli sinun mieleesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat