sunnuntai 30. elokuuta 2015

3 kaverin jäätelö: yllättäjä ja vanha tuttu

Ensimmäinen blogiyhteistyöni alkoi varsin herkullisissa merkeissä:


Kukapa nyt kieltäytyisi lähtemästä mukaan kokeilemaan koko kavalkadia jäätelöistä!? Nam! 
Huom! Tähän väliin vielä korostan, että vaikka olen tuotteet blogiyhteistyönä saanutkin niin mielipiteet ovat silti täysin omia. :) Sain myös mieheni ilman suurempia suostutteluita mukaan mausteluihin - hän ei yleensä pahemmin jäätelöitä syö, mutta nyt kyllä enemmän kuin mielellään näillä herkutteli, ehkä siis jo tämäkin jotain näistä kertoo? :)

Aloitetaan tämä postaussarja vanhasta tutusta ja sekä yllättäjästä, kurkataan ensin tuohan ensin mainittuun eli vanhana tuttuna jo kertaalleen blogissani näkynyt Paulig Juhla Mokka.


Tuolta heidän omilta sivuiltaan löytyy kaikista tuotetiedot PDF-muodossa, mutta kopioin ne vielä tähänkin:

Vaalea & Tumma Juhla Mokka Kahvijäätelö
Vaalea & Tumma Juhlamokka kahvijäätelö on tunteella ja taidolla tehty Paulig Juhla Mokka -kahvilla maustettu jäätelöherkku.
Ainesosat:
Maito, kerma, kahviuute (kahvi, vesi), maitojauhe, sokeri, glukoosisiirappi, kananmuna, rypälesokeri, luontainen vaniljauute, suola, johanneksenleipäpuujauhe.
Saattaa sisältää hivenen pähkinää.
Ravintosisältö / 100 g :
Laktoosia 5,34 g, hiilihydraatteja 24,88 g, joista sokereita 24,84 g,
proteiineja 5,75 g, rasvoja 9,73 g, joista tyydyttyneitä 5,11 g, energiaa 212,71 kcal





Viimeksihän kehuin tämän maasta taivaisiin ja täytyy sanoa ettei mikään ole muuttunut; ehdottomasti jäätelö johon tulen jäätelöaltaalta jatkossakin tarttumaan! :) Mieheni ei tällä kyseiselle yksilölle ihan siinä määrin syttynyt kuin minä, makua hän kuvasi "cappuccinoksi".

Mikä sitten olikaan se yllättäjä; 


En tiedä olisinko tähän välttämättä itse tullut tarttuneeksi jos en nyt olisi testiin saanut, mutta oijoi mitä olisinkaan menettänyt!


Ihan mielettömän hyvä! Tuotekuvaus sivuilla 
"Uunituoreen korvapuustin pehmeä ja täyteläinen maku – ilman pullaa. Jotkut väittävät tätä paremmaksi kuin leivottu esikuvansa." 
pitää kyllä täysin paikkansa! Aivan ihanan pehmeän kermainen maultaan, ilman kuitenkaan rasvaisuuden tunnetta. Todella koukuttava maku tämäkin ja tulee ehdottomasti löytymään jatkossakin meidän pakastimesta, oli nimittäin meidän molempien top kolmosessa, ehdottomasti. :)


Tuotetiedot:

Korvapuusti
Uunituoreen korvapuustin pehmeä ja täyteläinen maku – ilman pullaa. Jotkut väittävät tätä paremmaksi kuin leivottu esikuvansa
Ainesosat:
Maito, kerma, sokeri, maitojauhe, glukoosisiirappi, fariinisokeri, kananmuna, rypälesokeri, siirappi, vesi, kaneli, vanilja, johanneksenleipäpuujauhe, kardemumma.
Saattaa sisältää hivenen pähkinää.
Ravintosisältö / 100 g :
Laktoosia 6,27 g, hiilihydraatteja 25,3 g, joista sokereita 25,3 g,
proteiineja 5,3 g, rasvoja 9,3 g, joista tyydyttyneitä 4,9 g, energiaa 191 kcal.

Tässä nyt ensimmäiset kaksi, loput tulevat esittelyyn tässä pikkuhiljaa eli useamman postauksen sarjaksi venyy. :)

Oletko sinä jo kerennyt tutustua 3 Kaverin Jäätelö valikoimaan? Löytyykö jompi kumpi näistä omien ehdottomien suosikkiesi joukosta?

6 kommenttia:

  1. Mullekin kelpaisi noin herkullinen yhteistyö :D kahvijätskiä en ole maistanut koska en tykkää kahvi/mokkajutuista. Mutta tuo korvapuusti ❤️ Parempaa kuin Ben & Jerryn Cinnamon buns joka oli liian tuhtia. Kolmesta kaverista suosikkini ovat Vadelma-valkosuklaa ja Mansikka-vanilja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ben&Jerry jäätelöistä osa on todella ällömakeita, mut mitä nyt tästä kaikkia vähän maistelin niin mikään ei löynyt itselläni yli :) ..lopuista mausta tulee vielä lisäpostauksia :)

      Poista
  2. Mun mielestä yksinkertaisesti parhaita jäätelöitä, en ole muita koko kesänä syönyt. Sen sijaan olen lähetellyt vähän väliä palautetta lähimpään K-kauppaan, että vaihtelisivat myynnissä olevia makujaan useammin. ;) :p

    Suklaan ystävänä unelma olisi, jos tehtäisiin jäätelöä jossa olisi tummaa ja valkoista suklaata sekaisin ja sinne vielä joku kinuski-swirl. Ällönihananmakeeta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuopa kuullostaa hyvältä yhdistelmältä! Noitahan voi vinkkailla jäätelötehtaiden suuntaan.. ;)

      Poista
  3. Mietin, että toimitteko ne nämä pakasterekalla siulle? Tuskin postista kävit noutamassa :'D
    Iskä Tuurissa näitä kahteli, mutta a) jos matkailuautosta loppuu kaasu, niin jäätelö on entinen (ei olisi loppunut) ja b) ei halunnut tukea helsinkiläisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähikaupasta kävin hakemassa :D ..postin kautta olisivat tosiaan kerenneet sulaa ainakin kymmeneen kertaan xD Mutta tosiaan kyllä näitä ihan lähikauppojenkin valikoimissa on ja Prismoissa + Citymarketeissa enemmältikin, kannattaa seuraavalla kauppareissulla tsekata :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat