lauantai 29. elokuuta 2015

Dermosil Diamond -huulipunakynä

Tämän kohdalla minun nyt täytyy myöntää, että ostopäätöksen tein omien mielikuvieni perusteella enkä siis tarkemmin vaivautunut tietoja lukemaan/niitä sisäistämään. Kyseessä on siis Dermosil Diamond -huulipunakynä, joka löytyy Outletin puolelta ainakin vielä tällä hetkellä hintaan 3,90€ (ovh 5,90€). Hyvä tuotekuvauskin sivustolta toki löytyy, kopioin sen suoraan sieltä tähän:

"Diamond tuo kristallin kimallusta meikkaukseen ja meikkilaukkusi sisältöön.
Ylellinen Diamond sisältää kauniin, kynänmallisen huulipunan. Laadukkaan Huulipunakynän avulla saat kauniin sävyiset huulet ja huultenrajauksen tehtyä samalla kertaa. Huulipunakynä toimii tavallisen huulipunan tapaan. Tuote kosteuttaa huulia ja pitää huulet ihanan pehmeinä. Tuote sisältää muun muassa E-vitamiinia, joka auttaa huulten ihoa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.
Huulipunakynä on kauniin heleän punainen ja sen miellyttävä koostumus tuntuu huulilla pehmeältä. Tuotteen sävy perustuu muutama vuosi sitten valikoimassa olleeseen suursuosikkiin Lucky lips -huulipunakynään. 
Kynämuotoon tehdyn huulipunan avulla sävyn levittäminen onnistuu helposti. Tuote on helppo teroittaa Duo Teroittimen avulla, jolloin levitysjälki on aina siisti. Diamond Huulipunakynä on ihana lahjaidea läheiselle tai itselle. Upean kynän päätä koristaa aito Swarovski-kristalli. Kuka pystyisi vastustamaan kristallin kimalletta?"Jos tosiaan olisin sisäistänyt lukemani niin olisin huomioinut tuolta tuon "heleän punainen" ilmauksen enkä luottanut omaan mielikuvaani, että kyseinen tuote olisi jokin vaaleanpunainen tai pinkki :D


Kyseinen kynä on kapeampi kuin esim. Isadoran Twist-up gloss stick, mutta helposti tällä saa huulet väriteltyä..


Myös tuo ilmaus "heleän punainen" kuvaa tätä aika hyvin, tosin ei ehkä ihan niin "hyökkäävän" punainen ole kuin mitä tuosta voisi ajatella.

Kynän massa on melko pehmoista ja jo yhden käytön jälkeen melkeinpä voisi teroittamista harkita. Huulilla tuote ei mitenkään superkosteuttavalta tunnu, joten kuivahuulisille ei ehkä se paras vaihtoehto ja muutoinkin lopputulos on kohtuullisen mattaisen oloinen - ei kuitenkaan rutikuivaltakaan huulilla tunnu.

Loppujen lopuksi siis väriltään on kyllä ihan kiva vaikka aluksi katsoinkin, että näinköhän on sävynä yhtään minua. Sävy on enemmän viileään kuin lämpimään taittava - joten siinäkin mielessä itselleni oikein passeli. Veikkaisinkin itseasiassa, että tämä sävy voisi aika monenkin makuun olla. Huulet kannattaa olla kunnossa ja huolitellut, voi olla, että hieman kuiviin kohtiin saattaa takertua - mutta näinpä se useimpien muidenkin punien kanssa on. Jos yhtään kuullostaa kiinnostavalta niin nopeasti tilausta tekemään ennenkuin kerkeävät loppua kesken. :)


Löytyykö sinulta kyseistä huulipunakynää tai oletko muutoinkaan niiden ystävä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat