maanantai 17. elokuuta 2015

Feelunique -tilaus vol xxx

Olen näköjään unohtanut tehdä postauksen tästä Feeluniquen tilauksestani, kuvat sattuivat tuolta löytymään niin tehdäämpä se nyt sitten.. Tämän tilauksen siis tein tuossa ehkä joskus noin kuukausi sitten - ei nyt siis kuitenkaan ihan mahdottoman kauan aikaa sitten.. Toisaalta hyväkin vasta nyt postata, koska olen näitä tuotteita jo kerennyt kokeilemaan niin samalla tässä voin niitä muutamalla sanalla kommentoida.. :)


Palmer's -tuotteista taisin ensimmäistä kertaa kuulla ja sitä kautta kiinnostua Ostolakossa -blogin kautta ja muutamia tuotteita olenkin tässä jo kerennyt testailemaan, mutta paljon olisi kaikkea ihanaa mitä pitäisi joskus tilaukseen laittaa.. Tähän tilaukseen ymppäsin Palmer's:lta mukaan puhdistavan naamion sekä kasvojen kuorintavoiteen. Palmer's Purifying Mask on koostumukseltaan varsin voidemainen eikä hirmuisen vaikeasti levitettävä tahna kuten jotkut puhdistavat naamiot. Vihreä savi puhdistaa ja manteliöljy hoitaa kuivaa ihoa, ei siis ollut myöskään sellainen superkuivattava ja kireyden tunnetta ihossa aiheuttava vaikka tuntuikin tehokkaalta. Ihan kiva puhdistavanaamio siis jota voisin suositella, mutta ei ehkä sellainen pakko-saada -tuote ainakaan itselle. Tämän loputtua siirryn siis hyvillä mielin muiden tuotteiden pariin.

Palmer's Gentle Exfoliating Facial Scrub koostuu (jos oikein ymmärsin) pieniksi murskatuista kaakaopuun siemenistä, jotka hellävaraisesti kuorivat ihoa. Oikein miellyttävä kuorintavoide, jonka ilolla käytän loppuun, mutta tämänkin jälkeen siirtynen muiden tuotteiden pariin.

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme tuoksuu aivan ihanan sitruksiselle! Tämä riittänee myös varsin pitkään käytössä - mikä ei kylläkään tämän tuotteen kohdalla harmita yhtään! :)

Yksi Palmer's:n tuote minun täytyy tähän vielä nostaa vaikkei se tämän tilauksen mukana tullutkaan nimittäin  Palmer's Cocoa Body Scrub on aivan taivaallinen vartalonkuorinta! Koostumus on jotenkin jopa ilmavantuntuinen, ehkä hieman moussemainen ja tuoksuu aivan ihanalle. Ihan ehdoton hemmotteluhetkiin!


Onko Palmer's:n tai Burt's Bees:n tuotteet sinulle tuttuja? Löytyykö sieltä ehdottomia suosikkeja joihin palaat yhä uudelleen ja uudelleen?


*)sis.mainoslinkin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat