sunnuntai 2. elokuuta 2015

Dermoshop & BeautyBay

Jälleen olisi vuorossa ostospostaus :D Ensinnäkin Dermoshop; 


Omaan tilaukseen lähti viisi tuotetta, joista loppupeleissä vain kaksi on itselleni hankittuja :D (pahoittelut seuraavasta varsin hämyiseksi jääneestä kuvasta: )


Tosiaan vain Konjac pesusieni kasvoille (pitihän tämä nyt tilata testiin, että saa kokeiltua onko eroa siihen "alkuperäiseen" konjac spongeen nähden (tästä hieman aiemmassa postauksessani) ja heleyttävä puuteri (tämä nyt vaan oli niin houkuttelevan näköinen - katso nyt noita kauniita kuulia..!) tulevat omaan käyttööni - näistä myöhemmin tarkempaa postausta kun olen saanut kokeiltua. Jalkavoiteen ostin isälleni (hänellä on todella kuivat ja halkeilevat jalkapohjat, vaikka kovasti niitä huoltaakin) ja Fresh! yönaamion sekä mattaseerumin miehelleni - tosin tuota yönaamiota saatan joskus itsekin kokeilla. Dermosilin tuotteet ovat tosiaan blogissani turhankin katveeseen jääneet, mutta lopuun jatkossa niitä enemmän täällä tuoda esille - ovat nimittäin hinta-laatu -suhteeltaan aivan loistavia!!

Ettei tämä nyt aivan tynkäpostaukseksi jäisi niin esitellään samaan hengenvetoon toinen Beautybayn tilauksistani (joo, tännekin jostain kumman syystä kaksi eri tilausta tein aivan lähekkäin :D). (Pahoittelut jälleen huonoista kännykkäkameralla otetuista kuvista :/)


Essien kynsilakat ovat heikko kohtani ja oikeastaan ne olivatkin tämän tilauksen lähtökohtana (näistä ei nyt tässä kohtaa sen enempää - tulevat varmastikin myöhemmin saamaan ihan omat postauksensa yksittäin sekä Essien kokoelmaakin on jossain vaiheessa tarkoitus tänne teille hieman avata). Tämän lisäksi kartutin jo suurta luomivärikokoelmaani Makeup Storen Marple Eyeshadow:lla Giallo damasco -sävyssä (on muutoin esimmäinen Makeup Storen luomiväri kokoelmissani, että eikös jo siinäkin ollut ihan tarpeeksi syytä!? ;)). Beautybayn oman kokoelman tuotteet olivat myös tarjouksessa "ota kaksi maksa yksi", joten päätin kokeilla sarjan luomivärisiveltimen sekä lip plumperin.


En nyt malta olla lisäämättä tähän myös mukaan swatchauksia tuosta aivan ihanasta Makeup Storen luomiväristä!


En nyt kovinkaan suuria sävyeroja swatchaukseen saanut esille vaikka yritin luomivärin eri kohdista väriä ottaakin.Mutta siitä huolimatta luomiväri on aivan ihanan värinen! Kertaalleen tätä luomillekin kerkesin testata ja tykästyin kyllä kovasti vaikka olenkin useampia vuosia hieman vihreitä sävyä luomiväreissä karsastanutkin..

Onko postauksessa esittelyssä olevat tuotteet sinulle tuttuja? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat