torstai 20. elokuuta 2015

Dior viisikkoni

Mistähän lieneekään tullut hurahdus Diorin viisikkoihin (no tietenkin blogeista :D) , mutta niitä on tullut muutama itselle hamstrattua ja ajattelin käydä läpi mitä minulta siltä saralta kaapeista löytyykään..


Ensinnäkin hyvin hämyisä kuva (ainoa jossa ei minua kameran kanssa pällistelemässä heijastuksesta näy :D) mistä voitte laskea kappalemäärän, kyllä 7kpl. Ei nyt mikään mahdoton vai mitä!? :)


Ja yllä kuva mistä ko.paletit näkyvät avattuina, mutta käydään ne vielä yksitellenkin läpi. Swatchauksia en nyt näistä lähtenyt itse tekemään, koska niitä löytyy googlettelemalla pilvin pimein. :)Ensimmäisenä vuoroon pääsee (sattuman kautta) viimeisin hankintani: 
970 Stylish move
Tämän tosiaan hankin ystävältäni kun hän tästä halusi luopua ja jotenkin arvasi, että minä mieluusti voisin kodin tälle antaa :D Kyseinen paletti lienee julkaistun jo yli 5 vuotta sitten (mikäli jollakulla on tarkempaa tietoa niin voi kommenttiboxiin huudella!) ja on sävyiltään ehkä sellaiselle perusmeikkaajalle helppo; nämä eivät ole kovinkaan pigmenttisiä väreiltään eli ei ehkä allekirjoittaneelle sitä ominta sitten kuitenkaan.


Kevään 2012 luomiväripaletti:
441 Garden pastels.
Tässä on aivan ihania pastellisia sävyjä, mitään kovin tummaa meikkiä tokikaan tällä ei saa aikaiseksi, mutta varsinkin kevääseen ja kesään sopivia keveitä. :)


Olisikohan tämäkin reilut viisi vuotta sitten julkaistu eli:
270 Myriad(e).
Tällä saa halutessaan myös kasarilookin aikaiseksi xD mutta jos siihen ei pyri niin onnistuu hyvin myös hillitympää. :)


Syksyn 2013 Mystic Metallics -kokoelmasta: 
384 Bonne étoile
Tässä luomivärit ovat varsin kimaltavaisia, joten ehkä enemmän iltalookkiin sopiva. (Kertaalleen tein tällä kyllä töihin meikin ja kirkkaissa valoissa sitten suorastaan hätkähdin kuinka luomet kimaltavat ja kimmeltävät :D)


All-In-One Artistry Palette:
 408 Green design.
Oikeassa alanurkassa siis eyeliner mikä on ihan toimiva, mutta ehkä kuitenkin mieluummin käytän erillistä lineria, vihreätä en kylläkään omista joten tämä on siinä mielessäkin kiva lisä.


New Look 2013:
254 Bleu de Paris.
 Kiva arkipaletti.


Kesän 2013 Bird of Paradise -kokoelman:
374 Blue lagoon.
Tämä on ehkä suosikkipalettini näistä kaikista, siniturkoosit sävyt ovat vain jotenkin niin minua (violetit tulevat kyllä hyvänä kakkosena).


 Löytyykö sinulta Diorin viisikkoja ja mitä? :)

5 kommenttia:

 1. Blue lagoon ❤️ Se on niin ihana! Ja Myriade! Kas kummaa, siniset ja turkoosit tämän joukon suosikit :) mulla on viisikoita, monta :) kaikki rakkaita, parasta ei osaa valita mutta Night Dustia olen käyttänyt eniten. Charming Fantasy ja Secret Charm on sellaisia joista en luopuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele, että nuo joukosta mainitset - aivan ihania, tahtootahtoo xD

   Poista
 2. Bonne etoile on vaan niin makee!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys. Sulla on ihanat kokoelmat luomivärejä. Toivosin että ottaisit kuvia kun olet kyseisillä meikellä meikannut. Saisi enemmän irti minkälaiselta luomessa näyttää :) myös huulikiilloista ja punista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen asiaa kyllä pohtinut, mutta tuo nykyinen kamerani ei mitään huippulaadukkaita otoksia tuota - kuten kuvistani huomaa.. Kunhan asiaa kypsyttelen (myös oman naamataulun mukaan tuominen blogiin vaatii oman mietintänsä..) niin voi olla, että tuon toiveen tulen toteuttamaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

First love

*)mainoslinkki Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselle...

Luetuimmat