Siirry pääsisältöön

Erisan

Satuin keväällä pääsemään mukaan testiryhmään, jossa sain testavakseni Erisanin Ravitseva 24h Kasvovoiteen sekä vielä testin päätyttyä kiitoksena testiin aktiivisesta osallistumisesta pari lisätuotetta: Täyteläinen Jalkavoide, Hoitava Puhdistusgeeli ja Täyteläinen Kosteusvoide.


Pakkaukset ovat melko yksinkertaisen ja selkeän näköisiä, värit ovat kivan raikkaat. Erisanin tuotteethan ovat nimenomaan herkälle iholle suunnattuja eli ne ovat hajusteettomia ja kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa - ja jos joku ei tiedä niin kyse on tosiaan suomalaisesta tuotemerkistä. :)


Ravitsevan kasvovoiteen koostumus on voidemainen, mutta ei kuitenkaan rasvaisen tuntuinen. Imeytyy hyvin iholle ja ihotuntemus on kosteutetun oloinen. Ko.tuote on kuivalle iholle tarkoitettu, mutta toimii omalla sekaihollanikin oikein hyvin - voisin itseasiassa kuvitella, että kuivaihoisempi hieman rasvaisempaakin koostumusta jopa saattaisi kaivata? Toimii itselleäni mainiosti myös meikinalusvoiteena, imetyy sen verran nopeasti ja vaivattomasti.


Jalkavoide on myös koostumukseltaan oikein miellyttävää, myöskään se ei mitään kovin rasvaisenoloista ole ja hurahtaa omiin jalkoihini kyllä varsin nopeasti. Jättää kuitenkin miellyttävän kosteutetun ihotuntemuksen. Tämä ei myöskään ehkä ihan kaikista kuivimpiin kantapäihin helpotusta tuo, mutta on hyvä jalkavoide vaikkapa jokapäiväiseen käyttöön.


Puhdistusgeeli on mielestäni enemmän voidegeeli kuin ihan vain geeli. Olen tällä lähinnä poistanut kädestä meikkivoiteet sun muut mitä siihen olen tuhrinut ja on toiminut tässä oikein mainiosti. Poistaa hyvin kevyen meikin ja ainakin itse olen tällä mainiosti pystynyt myös silmien päältä pyörittelemään ilman mitään silmä-ärsytyksiä. 


Täyteläinen kosteusvoide (vartalovoide siis kyseessä) jättää oikein miellyttävän ja kosteutetun ihotuntemuksen, mutta myöskään tämä ei mielestäni mikään superkuivan ihon tuote ole. Imeytyy hyvin eikä jätä minun ihoani mitenkään nahkeaksi.

Summa summarum.
Oli oikein miellyttävä päästä tutustumaan neljänkin tuotteen verran Erisaniin, johon ei kyllä rehellisesti sanottuna ainakaan tätä ennen itse olisi tullut tartuttua. Tuotteet ovat loistavia ihmisille, joka etsii hajusteetonta, herkän ihon tuotetta. Vaikka tuotteissa lukee, että ovat kuivalle iholle suunnattuja niin en tosiaan usko, että ovat välttämättä rutikuivalle iholle riittäviä. Kesäaikaan voivat mennä kuivemmallakin iholla, mutta talvella voi olla, että joutuu jotain lisäapuja vielä mukaan kaivelemaan. Eli jos omaat normaalin tai sekaihon niin rohkeasti näitä kokeilemaan mikäli kuullostaa omalta jutulta! :)


Miten itse koet hajusteet kosmetiikassa? Oletko käyttänyt Erisanin tuotteita?

Kommentit

 1. Olen hajusteihminen, tykkään siitä, että tuotteissa on hajusteita. Joskus tosin miedot tuoksut/ hajusteettomat tuotteet tuo myös sitä vaihtelua :)
  En muista ainakaan, että olisin Erisanin tuotteita käyttänyt? Kotona äidillä on jotain, mutta en mie ole siihen koskenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle myös tietyissä tuotteissa tuoksut on tosi tärkeitä ja tuo sellaista luksusta siihen arkeenkin :) Tietyt tuotteet haluan ehdottomasti tuoksuttomina (esim- silmänympärysvoide) ja tietyissä tuoksuilla ei ole ihan välttämättä merkitystä (esim. seerumi, kuorintavoide, naamio). Erisanille kun kosteuttavan seerumin lanseeraisivat niin ehdottomasti hakisin kokeiluun :)

   Poista
 2. Minä koen hajusteet huonona asiana. Itse käytän hajusteetonta ja muutenkin vähän kosmetiikkaa tai ihonhoitotuotteita ja minulla on silti hyvä iho. Ihon puhdistukseen riittää usein vesi plus tarvittaessa öljy tai öljy+suola. Jos rasvaan, rasvaan hajusteettomalla.

  Jos vaivautuu tutustumaan mitä hajusteet tarkoittavat, huomaa mitä myrkkyä iholle (isoimmalle ihmisen elimelleen) tunkee. Hajusteet aiheuttavat allergiaa ja herkistymistä. Hajusteiden on todettu kertyvän luontoon ja vesistöön. Niitä ei saa putsattua edes vedenpuhdistamoissa vedestä vaan ne menevät vesistöön. Tämä on tutkittu mm.helsingin yliopistossa. Samalla tavalla kuin hajusteet kertyvät vesistöön ne kertyvät myös ihmiset kudoksiin. Ajatelkaa. Mitta tulee joskus täyteen näistä kemikaaleista ja ihminen varmasti sairastuu. Hajusteiden on todettu aiheuttavan pahimmillaan autismia ja muita aivosairauksia ja jopa syöpää. Myös hedelmällisyys vaikutuksia on tutkittu ja löydetty että miesten hedelmällisyys heikentyy ja hajusteet vaikuttavat ihmisen hormoneihin ovat ns. hormonihäiritsijöitä. Hajusteiden välttäminen etenkin lapsiperheissä on ensiarvoisen tärkeää. Kauhulla ajattelen ja haistelen kun lapsista haistaa kauas pyyykinpesuainepilven. Lapsirukat altistuvat jo nuorena hajusteille ja vanhemmat eivät osaa ajatella mitä terveydellistähaittaa sillä lapsilleen aiheuttavat. :(

  Mitä enemmän olen asiaan perehtynyt niin olen riisunut kaikista käyttämistä tuotteista hajusteet pois. Niin tiskiaine kuin pyykinpesuneste kuin ihonhoitotuotteet. Näistä tärkeimmät ovat pyykinpesu/huuhtelu aineet ja iholle laitettavat voiteet,koska ne tulevat iholle pidemmäksi aikaa. Jos haluaa huomioida jo sairastuneita, allergisoituneita, astmaatikkoja, migreenikkoja, kemikaaliherkistyneitä yms. niin ainakin pyykinpesu aine kannattaa vaihtaa hajusteettomaan. Sairastuneet kärsivät eniten kun eivät voi olla ihmisten parissa kun ihmisissä leijailevat hajusteet sairastuttavat. Pyykki on siitä inhottava että tuoksu kulkeutuu naapuriinkin asti..ja vaikka ei tietäisi..naapuri saattaa hiljaa kärsiä naapurin käyttämästä pyykinpesu tai huuhteluaineesta.

  Moni ajattelee että en minä nyt voimakkaalle tuoksu. Mutta oma nenä tottuu, varsinkin jos se on vielä terve. Kun karsii hajusteita elämästään, alkaa huomata tuoksut paremmin.. ja voin melkein luvata että ihmettelee jälkeenpäin miten on voinut joskus käyttää niin kamalia hajusteita.

  Hajusteiden turvallisuutta ei tutkita kuink teollisuuden itsensä tekemänä (eli mihin ei voi luottaa). Testit tehdään myös vain ihotesteinä, joten hajusteiden vaikutuksia hengityselimistön kautta tai neurologisia vaikutuksia ei ole tutkittu eikä näin ollen voi sanoa että tuoksuvat tuotteet ovat turvallisia. Ei pidä luottaa että kaikki mitä kaupan hyllyillä on, on turvallista.

  Suosittelen tutustumaan aiheeseen kriittisesti ja tekemään oman terveyden kannalta parhaan päätöksen kun karsii hajustetut tuotteet elämästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko sinulla antaa linkkejä noihin tutkimuksiin mihin viittaat? Erittäin mielelläni aina tutkittuun tietoon tutustun. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D
Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)
Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tied…

Kehuttu alle 3€ silmänympärysvoide

Karkkipäivän Sanni kehui kesällä Lidlin silmänympärysvoidetta, joten pitihän se testiin napata sitten itsekin.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream (ovh 2,89€/15ml)

Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista ja olenkin käyttänyt tätä aamuisin meikin alla - näin ilmojen viilentyessä kaipaan yöksi silmänympärysiholle tuhdimpaa koostumusta, vaikka kyllä tämäkin varmasti homman hoitaisi :D

Ainoan miinuksen, jonka itse tuotteesta keksin on se, että jos tätä yhtään liikaa annostelee niin tämä jää hieman valkoisena pyörimään iholle - imeytyy kyllä kun hetken kauemmin voidetta iholle hieroo. On siis riittoisaa tavaraa eikä tätä kannata yliannostella :D

Itse en tästä mitään wow-elämystä saa; hyvin perussilmänympärysvoide, joka toimii. Enkä siis todennäköisesti tule tähän uudelleen palaamaan, mutta suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan ei-niin-elämyksen-hakuisille :D

Oletko sinä löytänyt Cien-tuotteista jotain lemppareita itsellesi?

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Masquerade Lip & Nail Glitter / + pieni vinkkaus tulevasta

Sain itselleni ihanan kimaltavan paketin tuotteita testiin:

Isadora Masquerade Lip & Nail Glitter -juhlakokoelma sisältää jotain aivan uutta minkä lisäksi olemassa oleviin kokoelmiin tulee muutama lisäsävy.

Loose Lip Glitter (ovh 9,90€/5g) löytyy kolmessa sävyssä: 50 Stardust – sävytön, läpikuultava glitter
51 Pink Sparkles – pinkki glitter
52 Ruby Sparkles – tummanpunainen glitter  ja on nimensä mukaisesti huulilla käytettävää irtoglitteriä. Käyttö on yksinkertaista: levitä huulille huulipuna tai -kiilto, taputtele glitter sormella tähän päälle, viimeistele halutessasi vielä värittömällä huulikiillolla (tämäkin kannattaa sormella lisätä mikäli ei huulikiillon sekaan halua väriä ja glitteriä :D).

Glitter tarttuu yllättävänkin lujasti huuliin kiinni eli ei ihan hetkessä huulilta katoa - tästä huolimatta poisto onnistuu helposti esim. miselliveteen kastutetulla vanulapulla.

Huulituotteista Perfect Matt -huulipunat (ovh 14,90€/4,5g) saavat kaksi uutuussävyä, jotka ovat myös jäämässä…

3v- SYNTTÄRIARVONTA

Vinkkasinkin eilen, että tänään on jotain huippua luvassa; kuka hoksasi, että blogille tulee vuosia täyteen ja tämähän toki perinteisesti tarkoittaa arvontaa eli jotain kivaa teille <3

..joku saattoi myös arvata, että vinkkaus koski myös tuota eilistä postaus eli kyllä. Tänään arvotaan eilen esittelemäni Isadoran uutuustuotteet! Ja ei pelkoa, kyseessä ei ole korkkaamani tuotteet vaan aivan uudet tuotteet, jotka onnellinen arvonnan voittaja saa itselleen hypisteltäväksi.


Paketti sisältää siis 2x mattahuulipunan, 3x huuliglitterin sekä 4x kynsilakan.
Kurkkaa eilisestä postauksestani tarkemmat esittelyt ja omat kokemukseni tuotteista. :)

Kuinka sitten pääset osallistumaan arvontaan?
Koska kyseessä on blogini synttäriarvonta niin tällä kertaa arvonta on suunnattuna seuraajilleni; ilmoita siis mitä kautta seuraat blogiani (Blogger/Bloglovin/Blogit.fi tms.)
+1 arpa tulee mikäli seuraat blogiani Facebookissa ja/tai Instagramissa.
+1 arpa tulee mikäli seuraat Isadoraa Facebook:issa ja/tai…

Liquid Lip Lacquer

Sain Avonilta testiin heidän uusista huulituotteistaan mielenkiintoisen parivaljakon.

Mark Lip Lacquer (ovh 12€/7ml) löytyy niin mattaisena kuin kiiltävämpänä versiona - jokaiselle jotakin. 

Itselleni sain mattaisen version "Pinking About You" -sävyssä ja kiiltävämpi versio tuli "RedHead"-sävyssä.

RedHead ei ole huulilla aivan niin voimakas kuin ehkä pelkäsin :D  (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Ja Pinking About You taas on aivan täydellinen nudesävy! (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Täytyy sanoa, että näistä molemmat yllättivät positiivisesti. Mutta vielä yllättävämpää on se, että ihastuin ikihyväksi mattaversioon! Tämä ei juurikaan tunnu huulilla, ei kuivata ja kestää pitkään ilman korjailuja kauniina! Löysinkö vihdoinkin mattapunan, josta myös rutikuivat huuleni pitävän!? :D

Oletko sinä enemmän mattaisen vai kiiltävän ystävä?

*)pr-näyte

Black Friday

Tänään tulee extrana postaus myös keskiviikkona, koska eihän tätä tarjousviikkoa voi olla blogissa mainitsematta - ja haluan teiltäkin vinkkejä upeista tarjouksista, joita ei vain kannata missata! ;)
Perjantaina 24.11. vietetään siis Black Friday:ta, joka tarkoittaa yksinkertaisimmillaan ostohysteriaa :D Osa verkkokaupoista on aloittanut tarjousten syötön jo heti alkuviikosta enkä itsekään näitä tarjouksia ole pystynyt vastustamaan. Ajattelinkin nyt teidänkin iloksi ja houkutukseksi listata ylös hieman verkkokauppoja, jotka kannattaa viimeistään perjantaina tsekata ;)
(Verkkokaupat ovat aivan sekalaisessa järjestyksessä!)
Ensimmäisenä mainittakoon BeautyBay, jonka tarjouksia en itse ole pystynyt vastustamaan :D Tarjouksia löytyy laidasta laitaan jopa -50% saakka ja esim. Jeffree Star -tuotteita on -30% tarjoushinnalla myynnissä.
Dermoshop lähetti sähköpostia, että heille on viikonlopuksi tulossa tarjouksia, joita ei kannata missata - nämä aion ainakin itse ehdottomasti tsekata!

Coco…

MorpheMe November

Olen nyt viime kuukausina ahkerasti vaihtanut siveltimiä MorpheMe-kauneusboxissa johonkin aivan muuhun ja niin kävi tässäkin kuussa :D

Tässä kuussa vaihdoin siveltimet yhteen tuotteeseen, minkä lisäksi lunastin pisteillä (joita kertyy siis jokaisesta tilauksesta) toisen tuotteen:

Morphe Deysi Danger Highlight Palette vaikutti mielenkiintoiselta ja nappasin sen siveltimien asemasta tulemaan itselleni.

Paletti sisältää yhdeksän highlight-sävyä, joista tokikaan ihan kaikki eivät omalle kalpealle iholleni ole ehkä highlightereina ideaaleimpia - mutta voihan näitä käyttää myös luomivärien asemasta! :D
(Swatchaukset jäljempänä!)
Pisteillä nappasin itselleni tulemaan:

Tarte Amazonian Clay -poskipunan sävyssä Exposed - muita vaihtoehtoja ei kyllä ollutkaan :D

Tämä on sävyltään hyvin luonnollinen eikä tämän kanssa ole minkäänlaista pelkoa poskipunaövereistä!

Swatchauksessa highlight-sävyt yläriviltä alkaen vasemmalta oikealle. Jälkimmäisenä Tarten poskipuna.

Tokikaan poskille siveltimellä le…

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto

Tässä siis vielä koko joulukalenterin sisältö.

Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!

Kasvovoiteet, naamio: Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös k…

Bette Box Marraskuu 2017

Piiiitkästä aikaa ehdin saada paketin käsiini ennenkuin olin ehtinyt spoilaantua, joten avatessa kaikki tuotteet tulivat itselleni yllätyksenä. Omasta paketista uupui pitkäaikaistilaajalahja, josta tulikin aiemmin päivällä jo viestiä, että se tulee jälkitoimituksena perästä - jäädään siis tätä vielä jännäämään jos en sitten jostain saa bongattua mikä tuote sieltä on tulossa. (Lisäilen tänne loppuun sitten sen pitkäaikaistilaajalahjan kunhan olen sen käsiini saanut.)

Marraskuussa valmistaudutaan juhlakauteen:

Isadora Natural Matt Oil-free Meikkivoide 10 Matt Porcelain (ovh 22€/35ml, boxissa 20ml koko) "Natural Matt Foundation jättää iholle luonnollisen, kuulaan mattapinnan. Öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltämistä. Meikkivoiteen sisältämät vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi..." Kerrankin boxista löytyi vaalein sävy, jei. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tosiaan sävykin saattaa kerrankin natsata. Yllätyin kun huom…