Siirry pääsisältöön

Erisan

Satuin keväällä pääsemään mukaan testiryhmään, jossa sain testavakseni Erisanin Ravitseva 24h Kasvovoiteen sekä vielä testin päätyttyä kiitoksena testiin aktiivisesta osallistumisesta pari lisätuotetta: Täyteläinen Jalkavoide, Hoitava Puhdistusgeeli ja Täyteläinen Kosteusvoide.


Pakkaukset ovat melko yksinkertaisen ja selkeän näköisiä, värit ovat kivan raikkaat. Erisanin tuotteethan ovat nimenomaan herkälle iholle suunnattuja eli ne ovat hajusteettomia ja kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa - ja jos joku ei tiedä niin kyse on tosiaan suomalaisesta tuotemerkistä. :)


Ravitsevan kasvovoiteen koostumus on voidemainen, mutta ei kuitenkaan rasvaisen tuntuinen. Imeytyy hyvin iholle ja ihotuntemus on kosteutetun oloinen. Ko.tuote on kuivalle iholle tarkoitettu, mutta toimii omalla sekaihollanikin oikein hyvin - voisin itseasiassa kuvitella, että kuivaihoisempi hieman rasvaisempaakin koostumusta jopa saattaisi kaivata? Toimii itselleäni mainiosti myös meikinalusvoiteena, imetyy sen verran nopeasti ja vaivattomasti.


Jalkavoide on myös koostumukseltaan oikein miellyttävää, myöskään se ei mitään kovin rasvaisenoloista ole ja hurahtaa omiin jalkoihini kyllä varsin nopeasti. Jättää kuitenkin miellyttävän kosteutetun ihotuntemuksen. Tämä ei myöskään ehkä ihan kaikista kuivimpiin kantapäihin helpotusta tuo, mutta on hyvä jalkavoide vaikkapa jokapäiväiseen käyttöön.


Puhdistusgeeli on mielestäni enemmän voidegeeli kuin ihan vain geeli. Olen tällä lähinnä poistanut kädestä meikkivoiteet sun muut mitä siihen olen tuhrinut ja on toiminut tässä oikein mainiosti. Poistaa hyvin kevyen meikin ja ainakin itse olen tällä mainiosti pystynyt myös silmien päältä pyörittelemään ilman mitään silmä-ärsytyksiä. 


Täyteläinen kosteusvoide (vartalovoide siis kyseessä) jättää oikein miellyttävän ja kosteutetun ihotuntemuksen, mutta myöskään tämä ei mielestäni mikään superkuivan ihon tuote ole. Imeytyy hyvin eikä jätä minun ihoani mitenkään nahkeaksi.

Summa summarum.
Oli oikein miellyttävä päästä tutustumaan neljänkin tuotteen verran Erisaniin, johon ei kyllä rehellisesti sanottuna ainakaan tätä ennen itse olisi tullut tartuttua. Tuotteet ovat loistavia ihmisille, joka etsii hajusteetonta, herkän ihon tuotetta. Vaikka tuotteissa lukee, että ovat kuivalle iholle suunnattuja niin en tosiaan usko, että ovat välttämättä rutikuivalle iholle riittäviä. Kesäaikaan voivat mennä kuivemmallakin iholla, mutta talvella voi olla, että joutuu jotain lisäapuja vielä mukaan kaivelemaan. Eli jos omaat normaalin tai sekaihon niin rohkeasti näitä kokeilemaan mikäli kuullostaa omalta jutulta! :)


Miten itse koet hajusteet kosmetiikassa? Oletko käyttänyt Erisanin tuotteita?

Kommentit

 1. Olen hajusteihminen, tykkään siitä, että tuotteissa on hajusteita. Joskus tosin miedot tuoksut/ hajusteettomat tuotteet tuo myös sitä vaihtelua :)
  En muista ainakaan, että olisin Erisanin tuotteita käyttänyt? Kotona äidillä on jotain, mutta en mie ole siihen koskenut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle myös tietyissä tuotteissa tuoksut on tosi tärkeitä ja tuo sellaista luksusta siihen arkeenkin :) Tietyt tuotteet haluan ehdottomasti tuoksuttomina (esim- silmänympärysvoide) ja tietyissä tuoksuilla ei ole ihan välttämättä merkitystä (esim. seerumi, kuorintavoide, naamio). Erisanille kun kosteuttavan seerumin lanseeraisivat niin ehdottomasti hakisin kokeiluun :)

   Poista
 2. Minä koen hajusteet huonona asiana. Itse käytän hajusteetonta ja muutenkin vähän kosmetiikkaa tai ihonhoitotuotteita ja minulla on silti hyvä iho. Ihon puhdistukseen riittää usein vesi plus tarvittaessa öljy tai öljy+suola. Jos rasvaan, rasvaan hajusteettomalla.

  Jos vaivautuu tutustumaan mitä hajusteet tarkoittavat, huomaa mitä myrkkyä iholle (isoimmalle ihmisen elimelleen) tunkee. Hajusteet aiheuttavat allergiaa ja herkistymistä. Hajusteiden on todettu kertyvän luontoon ja vesistöön. Niitä ei saa putsattua edes vedenpuhdistamoissa vedestä vaan ne menevät vesistöön. Tämä on tutkittu mm.helsingin yliopistossa. Samalla tavalla kuin hajusteet kertyvät vesistöön ne kertyvät myös ihmiset kudoksiin. Ajatelkaa. Mitta tulee joskus täyteen näistä kemikaaleista ja ihminen varmasti sairastuu. Hajusteiden on todettu aiheuttavan pahimmillaan autismia ja muita aivosairauksia ja jopa syöpää. Myös hedelmällisyys vaikutuksia on tutkittu ja löydetty että miesten hedelmällisyys heikentyy ja hajusteet vaikuttavat ihmisen hormoneihin ovat ns. hormonihäiritsijöitä. Hajusteiden välttäminen etenkin lapsiperheissä on ensiarvoisen tärkeää. Kauhulla ajattelen ja haistelen kun lapsista haistaa kauas pyyykinpesuainepilven. Lapsirukat altistuvat jo nuorena hajusteille ja vanhemmat eivät osaa ajatella mitä terveydellistähaittaa sillä lapsilleen aiheuttavat. :(

  Mitä enemmän olen asiaan perehtynyt niin olen riisunut kaikista käyttämistä tuotteista hajusteet pois. Niin tiskiaine kuin pyykinpesuneste kuin ihonhoitotuotteet. Näistä tärkeimmät ovat pyykinpesu/huuhtelu aineet ja iholle laitettavat voiteet,koska ne tulevat iholle pidemmäksi aikaa. Jos haluaa huomioida jo sairastuneita, allergisoituneita, astmaatikkoja, migreenikkoja, kemikaaliherkistyneitä yms. niin ainakin pyykinpesu aine kannattaa vaihtaa hajusteettomaan. Sairastuneet kärsivät eniten kun eivät voi olla ihmisten parissa kun ihmisissä leijailevat hajusteet sairastuttavat. Pyykki on siitä inhottava että tuoksu kulkeutuu naapuriinkin asti..ja vaikka ei tietäisi..naapuri saattaa hiljaa kärsiä naapurin käyttämästä pyykinpesu tai huuhteluaineesta.

  Moni ajattelee että en minä nyt voimakkaalle tuoksu. Mutta oma nenä tottuu, varsinkin jos se on vielä terve. Kun karsii hajusteita elämästään, alkaa huomata tuoksut paremmin.. ja voin melkein luvata että ihmettelee jälkeenpäin miten on voinut joskus käyttää niin kamalia hajusteita.

  Hajusteiden turvallisuutta ei tutkita kuink teollisuuden itsensä tekemänä (eli mihin ei voi luottaa). Testit tehdään myös vain ihotesteinä, joten hajusteiden vaikutuksia hengityselimistön kautta tai neurologisia vaikutuksia ei ole tutkittu eikä näin ollen voi sanoa että tuoksuvat tuotteet ovat turvallisia. Ei pidä luottaa että kaikki mitä kaupan hyllyillä on, on turvallista.

  Suosittelen tutustumaan aiheeseen kriittisesti ja tekemään oman terveyden kannalta parhaan päätöksen kun karsii hajustetut tuotteet elämästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko sinulla antaa linkkejä noihin tutkimuksiin mihin viittaat? Erittäin mielelläni aina tutkittuun tietoon tutustun. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Hiljaisuus...

Jotkut teistä ovatkin ehkä bonganneet yllä olevan kuvan Instagram-tililtäni...
Blogin puolella on ajastuksella muutamia julkaisuja tullut, mutta muutoin onkin ollut hiljaista ja syy löytyy kuvasta. Kärsin parin viikon ajan vatsakivuista, joiden vuoksi ravasin useamman lääkärin pakeilla ja alkuviikosta päivystyksessäkin. Kaikenmoisia epäilyjä esitettiin, mutta varsinainen syy tuntui jäävän epäselväksi varsinkin kun kuvittelin oireiden jo hieman yhtenä päivänä helpottaneen - pohtien kyllä mielessäni sanontaa "tyyntä ennen myrskyä"  ja näinhän siinä kävikin..
Verikokeita minulta viime viikolla seurailtiin päivittäin oireiden sekä mm.kohonneen tulehdusarvon tiimoilta. Torstaina aamulla vointi oli lähes kivuton ja pidin sormiani ristissä josko se verikokeissakin näkyisi mutta ei.. Kuitenkin koska arvot eivät päätä huimaavat olleet niin lääkäri oli sitä mieltä, että katsotaan miten oireilun käy eikä arvoja enää seurattaisi.. Vatsakipu kun oli hieman helpottanut ja tuntui soittohe…

Bloggaajaboxi

Vihdoinkin voin sen teillekin paljastaa; pääsen mukaan ensi kuussa ilmestyvään Bette Box bloggaajaboxiin omalla tuotteellani. Teaserini tuotteesta kuuluu: "Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini." 
Ehdottoman mielenkiintoinen tuote, jonka toivottavasti myös te mielellänne testiin otatte. :)

Pari tuttua bloggaajaa onkin juuri äskettäin paljastanut olevansa blogissa mukana, jännityksellä odotellaan ketä muita mukana on sekä ennen kaikkea boxia ja teidän fiiliksiänne valitsemastani tuotteesta.
Saan myös tarjota teille alennuskoodin boxia varten; koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.

Onko kellään veikkauksia mikä valitsemani tuote voisi olla? Ja lähteekö boxi viimeistään nyt tilaukseen kun tiedät, että minun tu…

BodyBoom

BodyBoom-kuorinnat ovat useammassakin blogissa näkyneet ja monet meistä pääsivät tuotetta kokeilemaan myös heinäkuun Bette Boxin myötä, itselleni sain pari lisätuotetta myös elokuisesta miitistä ja näihin kolmeen pussukkaan tutustuttuani ajattelin myös teille hieman fiiliksiäni tuotteista kirjoitella..

Ensinnäkin mikäli tuote on jollekulle täysin uppo-outo; kyseessä on siis kahvikuorinta, joka onkin tällä hetkellä todella IN kun huomioi kuinka monelta merkiltä näitä on markkinoille tullut. Miksi kahvi on sitten niin IN? Monethan meistä rakastavat nauttia sitä sisäisesti, mutta myös ulkoisesti tällä on omat hyötynsä. Kahvikuorinta auttaa selluliittia ja venymäarpia vastaan, kosteuttaa ja pehmentää ihoa, tasoittaa epätasaista ihonsävyä sekä ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vaikket sisäisesti kahvia rakastaisikaan nauttia niin ei tuotetta kannata silti tyrmätä. :)

BodyBoom-kuorintoja löytyy useassa eri tuoksussa (original, banaani, greippi, kookos, mango, mansikka, minttu) ja hi…

Georganics

Koska en #mökkimiitillä ehtinyt tutustua tarkemmin mielenkiintoisiin Georganics-tuotteisiin niin kysäisin maahantuojalta olisi näitä kenties ollut mahdollista saada kokeiluun - mikä onneksi onnistui ja saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen setin tuotteita tutustuttavaksi:

Aktiivihiili hampaidenvalkaisujauhe (ovh 19,60€/60ml) Aktiivihiili hammastahna (ovh 16,30€/60ml) Aktiivihiili oil pulling (ovh 16,30€/100ml) Mandariini oil pulling (ovh 16,30€/100ml)

Ennenkuin menemme tarkemmin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on vuonna 2015 Englannissa perustettu luonnonmukaisiin suuhygienituotteisiin erikoistunut sarja. Valikoimiin kuuluu hammastahnoja, aktiivihiilijauhetta sekä kookosöljyisiä oil pulling -tuotteita.

Fluoriton hammastahna valkaisee, puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Tuoksuu hyvin raikkaalle ja mielestäni hampaiden pesun jälkeen tunne on myös suussa raikas. Valkaisevan vaikutuksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää aktiivisemmin ku…

NovAge Ecollagen

Silmänympärysvoidettahan pitäisi käyttää siitä lähtien kun silmämeikin ottaa käyttöönsä, mutta täytyy myöntää, että itse taisin silmänympärysvoiteen ottaa aktiiviseen käyttöön vasta 20-ikävuoden jälkeen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta suosittelen kyllä ehdottomasti jo aikaisemmin kosteuttavan silmänympärysvoiteen käyttöä mikäli silmämeikkiä käyttää :)
Alkupuheesta itse aiheeseen eli tarkoituksenani on kertoa muutama sana tällä hetkellä käytössä olevasta silmänympärysvoiteesta:

Oriflame NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -silmänympärysvoide (ovh 26€/15ml) on silmänympärysjuonteita ja -ryppyjä ehkäisevä ja silottava silmänympärysvoide, joka lupaa lisäksi kirkastaa silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja silmäpusseja silmänympärysiholta.

Itselleni ei pelkkä kosteutus myöskään silmänympärysiholle riitä vaan kaipaan myös sinne anti-age -tehoja. Tummuutta silmänympäryksiltäni myös löytyy, mutta lähinnä hyvin ohuesta ja läpikuultavasta ihosta johtuen eli tätä ei mikään silm…

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Chocolate Chip

Huomasittekin ehkä, että heinäkuussa Sephorasta mukaani tarttui jotain Too Faced:ltä - itseasiassa tämä on ihka ensimmäinen tuote, jonka merkiltä omistan..

White Chocolate Chip on minikokoinen 11 luomivärin paletti, joka tuoksuu Too Facedille tuttuun tapaan suklaiselle - eikä mitenkään inhottavan äitelällä tavalla, mutta kevyesti ja tuoksu todella on herkullinen, saattaa jopa alkaa tehdä suklaata mieli :D

Paletti on myös Limited Edition eli myynnissä vain rajoitetun aikaa - kannattaa napata siis mukaansa nyt eikä heti jos alkoi kiinnostaa. Itse taisin tästä jotain 20€ luokkaa maksella..

Paletti ei ole missään nimessä väriloistoa vaan erinomainen arkimeikkiin ja hieman tottumattomankin käsiin.

Paletti koostuukin siis lähinnä vaaleista hentoisista sävyistä ja tummuutta mukaan tuo ainoastaan glitterinen musta luomiväri.

Luomivärit ovat mielestäni laadultaan priimaa eli vaikka sävyt ovatkin vaaleita ja hentoisia niin näitä ei tarvitse pakata luomille hirmuista määrää saadakseen luomivärin…

Puhdista&kosteuta

Kesällä ihon tehohoito saattaa hieman unohtua, mutta talvea kohti mennessä on jälleen aika palata ruotuun. Kasvonaamio on ihana pieni hemmotteluhetki keskellä arkea eikä siihen edes loputtamasti kulu aikaa, varsinkaan tämän kaksikon kanssa:

Deep Cleansing Mask (34,10€/100ml) & Refreshing Moisture Mask (46,51€/100ml)

Tehokosteuttavan naamion tehoaineina on mm. Havaijilaista acaiuutetta, omega-3- ja -6-rasvahappoja ja vaaleanpunaisia Himalajan kivimineraaleja.

Hellävaraisen syväpuhdistava naamio sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea.

Molemmat tuotteet ovat voidemaisia eikä myöskään syväpuhdistava naamio kuivahda iholle vaan on helposti poistettavissa. Myöskään minkäänlaista punoitusta en käytön jälkeen iholla havainnut.

Naamioiden tuoksu on lisäksi todella ylellinen, tulee aivan kauneushoitoloiden kasvonaamiot mieleen mikä ainakin omalla kohdalla nostattaa kasvohoidon kotonakin tehtynä suorastaan ylelliseksi.


Ja mikä parasta kaikille kiireisille; naamioiden vaikutusaika on v…

The one and only Orgasm

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..

Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.

Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..

Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D

Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä mi…

Elokuun loppuneet

Eilen kurkattiin talouspuolta ja tänään olisi sitten vuorossa roskatunkio. Heinäkuun loppuneiden määrähän oli jo minun silmiini varsin inhimillinen ja samanlaiselta näytti elokuunkin kasa aivan viime päiville saakka - kunnes sitten tosiaan aivan kuukauden viimeisinä päivinä rutistelinkin useamman purkin loppuun :D No hyvä saada noita tavaroita hyllyistä pois, ison kasan sain myös kiertoon tässä kuussa laitettua :) Mutta itseasiaan:

Mukana toki muutamia minikokoja ja kertakäyttöisiäkin tuotteita.. Naamioita minun pitäisikin ehdottomasti käytellä aktiivisemmin pois, koska niitä on melkoisesti kertynyt.. Mutta kurkkaillaan taas tarkemmin näitä loppuneita:


Batiste Dry Shampoo Pretty&Delicate Rose Gold (200ml): Tykkäsin. 4/5

Alterna Caviar CC Cream (25ml)*:
Kiva tuote, jos tulee edullisesti vastaan hetkellä kun vastaavaa tarvitsisin niin nappaisin kyllä mukaan. 3,5/4 (Bette Box 5/17)

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer (30ml):
Kts. aikaisempi postaus. Tämä oli valitetta…