perjantai 14. elokuuta 2015

Hajuveteni / The Body Shop - Atlas mountain rose EdT

Hajuvesipostaussarjalle luvassa jatkoa kun tuli eilen ostettua uusi ihastuttava tuoksu The Body Shopilta; Atlas Mountain Rose EdT 50ml.

http://thebodyshop.fi/fi/atlas-mountain-rose-eau-de-toilette/40784/dp?openGroup=$productGroup.id

Ensinnäkin tuo pullo on niiiiiin kaunis ja väritys aivan ihana! <3 Syy miksi nyt tämä tuli hankittua oli se kun TalkandBake -blogissa oli maininta tuosta TBS:n kesäpassista (jonka siis itse olin tähän asti ihan totaalisesti missannut!!), jos ko.passin idea ei ole tuttu niin tosiaan keräät kolme leimaa ihan vain käymällä TBS-myymälässä ja leiman pyytämällä saat kolmannen leiman kohdalla tuotteen TBS-valikoimista puoleenhintaan siis -50%, ihan oikeasti!! Mieletöntä. Ja tuohan on kuun loppuun asti voimassa, joten vielä on aikaa kipittää passi hakemaan ja siihen leimat :)

Mutta siis takaisin tuoksuihin; jo kun tuosta kesäpassista kuulin niin mieleeni tuli ensimmäisenä, että joku näistä tuoksuista on saatava - olin jo näitä aiemmin käynyt nuuhkimassakin ja ostoa pohtinut, mutta kun en päässyt lopputulokseen minkä noista haluan niin jäi vielä siltä erää ostamatta.. Päätöksen tästä kyseisestä tuoksusta tein siis vasta ostohetkellä, tässä tuoksussa on jotain tuttua mutta en nyt saa yhdistettyä että mitä..? Katsotaan mitä tuoksukuvaus sanoo (otettu TBS-sivuilta):

Latvatuoksu: Sitruuna ja mustaherukan nuput.
Sydäntuoksu: Ruusu ja mausteet.
Pohjatuoksu: Meripihka.

Sitrustuoksut ovat lähellä sydänteni ja todennäköisesti se on se elementti mikä tekee tuoksusta ruusuineenkin minun nenääni miellyttävän - ruusun tuoksuista tietyt eivät miellytä minua ollenkaan, mutta toiset taas...

 
Ja tämähän on siis nyt se 12.tuoksu hajuvesieni joukkoon :)Löytyykö TBS:n valikoimista jotain sinun suosikkituoksujasi? Oletko tuota kesäpassia hyödyntänyt? :)

2 kommenttia:

  1. Tää on varmasti ihana, koska siinä on ruusua! Itse en ole tätä nuuhkinut, mutta multa löytyy sarjan viikuna, mikä on aika ihana sekin. :)

    VastaaPoista
  2. Miekin olen jo pariin kertaan näitä nuuhkinut, mutta ei ole niin paljoa sytyttänyt, että olisin ostanut :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat