maanantai 10. elokuuta 2015

Hajuveteni..

Hajuveteni-postaussarjan (tältä erää) viimeisessä osassa mainitsin, että voisin vielä yhteispostauksen tehdä tuoksuista, jossa näkisitte kerta silmäyksellä koko tämän hetkisen tuoksuarsenaalini. Se on suurempi kuin keskivertosuomalaisella, mutta kosmetiikan suurkuluttajien maailmassa taitanee vielä olla verrattain pieni :D Tällä hetkellä minulta siis löytyy tosiaan tuo 11kpl tuoksuja, joiden lisäksi kuvaan pääsi nyt mukaan yksi tuoksunäyte sekä Fragrance mist. 
..Guerlain La Petite Robe Noire, Guess Guess Girl Belle, Bellen edessä pieni miniatyyri Diorin Midnight Poison -tuoksusta (tätä on joskus täysikokoinenkin yksilö (olikohan peräti 50ml) ollut käytössä, aivan ihana iltatuoksu!), Chanel Coco Mademoiselle, Escada Island Kiss, Versace Bright Crystal, Versacen takana Victoria's Secret Pure Daydream Fragrance Mist ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Dior Miss Dior. (Tuoksuja en lähde tässä nyt tarkemmin erittelemään, näistä kertoviin postauksiin pääset linkin kautta. :)


Itse tosiaan valitsen tuoksun aina fiiliksen mukaan, ihan selkeästi ei ehkä ole näissä vain talvi- tai kesätuoksuja vaikka joihinkin varmaankin tiettyyn vuodenaikaan tulee hanakammin tartuttua kuin toisinaan (esim. Escadaan kesäisin ja toisaalta Guerlainia kun tuossa yksi päivä tuoksutin, että olisinko sitä laittanut niin tuntui liian voimakkaalta tähän hetkeen ja tartuinkin sitten toiseen pulloon), osa myös enemmän selkeästi ilta- ja/tai juhlatuoksuna (esim. Chanel).


Minkälainen määrä tuoksuja sinulta käytöstä löytyy? Onko selkeästi eri vuodenaikoihin (ja vuorokauden aikoihin) eri tuoksut vai käytätkö kaikkia sekaisin ihan fiiliksen mukaan? 


/Edit. Huomio kaikki Beauty Highlights -blogin lukijat, siellä olisi arvontaa tarjolla klikkaa tästä. :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on kesä/kevät -tuoksut ja talvi/syksy -tuoksut erikseen. Pakkaan aina toiset omiin pahvipakkauksiin ja kaappiin piiloon, kun sesonkin vaihtuu. Olen vielä tästä aika tarkka, koska talvella tykkään tummemmista tuoksuista kuin kesällä.

    VastaaPoista
  2. Miulla on jotain 31 hajuvettä + alle 10 ml pakkauksia muutama :D
    Laitan aina sitä, minkälainen fiilis on tai jos on menossa johonkin semmoiseen paikkaan, missä haluaa irroitella tai olla huomaamaton.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat