maanantai 3. elokuuta 2015

Makeup Revolution -tilaus II

Tulikin siis sitten melkolailla heti perään tehtyä vielä toinenkin tilaus Makeup Revolutionille, ensimmäisestä voit lukea tarkemmin täältä. Nyt voin kyllä laittaa tilauksen syyksi ystäväni xD Sain hänetkin ehkä hieman meikeistä hurahtamaan ja hän sitten innostui paitsi Kosmetik4Less-tilaukseen lähtemään mukaan niin myös melkolailla heti perään Makeup Revolutionille (ja siinä välissä oli Dermoshopinkin tilaus :D). Mutta sitten siihen mikä kaikkia kiinnostaa (vai kiinnostaako? :D) eli mihin sitä tällä kertaa rahojani tuhlasin :D (Kuvissa näkyy siis vain minun tilaamani tavarat, eivät kaverini. :))


 Tällä kertaa tilaukseni oli hieman viime kertaista maltillisempi vaikkakin vähemmän kosmetiikkaan hurahtanut pitää tätäkin määrää aivan liioiteltuna :D Tilaukseen lähti siis luomiväripaletteja 4kpl, poskipunia 2kpl, highlighter, huulikiilto ja huulipuna - lisäksi ylimääräisenä tuli tuo oikealla ylänurkassa oleva luomiväritesteri (I <3 Makeup I <3 Obsession palette - Born to Die) x) Tässä postauksessa en vielä huulimeikkejä lukuunottamatta swatchauksia esittele - näitä joudutte kieli pitkällä vielä jokusen tovin odottelemaan, kannattaa siis pysyä linjoilla ;)


Valitettavasti pakkaukset avatessani huomasin, että yksi tuote oli joutunut matkalla kolhituksi eli tuo alalaidassa näkyvä highlighter :( Kyllähän sitä vielä varovasti voi käyttää mutta todella harmi. Laitoin tästä kuvan kera viestiä asiakaspalveluun ja sieltä tuosta hyvitettiin minulle muutama euro (ei aivan koko ko.tuotteen hintaa..), pieni asia ja äärettömän pieni summa heille (sekä toki minullekin), mutta tuo, että asiakas otetaan todesta merkitsee minulle paljon. Isot plussat muutoinkin asiakaspalvelulle nopeasti ja ystävällisestä palvelusta, aiemminkin jotain muuta asiaa kysyin ja viimeistään seuraavana päivänä vastauksen sain. :)

Tilasin nyt sitten tosiaan nuo puuttuvat Iconic-paletit eli Iconic 1 ja Iconic 2. (Näkyvät siis kuvassa vasemmalla yläreunassa.)


Nuo syrämet ovat ihan totaalisesti vieneet minun sydämeni ja niitä lähtikin tosiaan sitten tilaukseen kolme kappaletta; highlighterina tuo särkynyt sydän Goddess of Love ja poskipunista päädyin tilaamaan sekä Blushing heartsin että Candy queenin.Iconic Pro 2 lähti myös tilaukseen ihan mielenkiinnosta - tämän on käsittääkseni Lorac Pro 2 dupe!? Loracia en ole kylläkään koskaan kokeillut, mutta tässä sävytkin miellyttivät omaa silmääni. Lisäksi suklaapaletit kiinnostivat ja sieltä otin itselleni I heart chocolate -paletin - tämähän taas on Too Faced suklaapaletin dupe (myöskään tästä ei itselläni ole kokemusta).. Too Facedin versio tuoksuu käsittääkseni suklaalle ja joku on näiden Makeup Revolutioninkin palettien kohdalla kertonut tuoksun tunteneensa, mutta itse en kyllä mitään tuoksua tästä nenääni saanut..


Päätin myös tällä kertaa ottaa testiin huulimeikkejä; tästä sen verran taustaa, että olen huulimeikin suhteen varsin laiska käyttäjä - korostan mieluummin silmiäni ja huulipunaa en ole vuosikausiin edes käyttänyt, yleensä siis tartun melko nudeen huulikiiltoon, mutta nyt päätin olla rohkea ja hankkia huulipunan sekä melko värikkäältä näyttävän huulikiillon! Huulipunana Amazing lipstick Sweetheart-sävyssä ja huulikiiltona Amazing lipgloss Raspberry-sävyssä. Kuten kuvasta näkyy niin huulipuna on tosiaan huomattavasti huomaamattomampi sävyltään kuin mitä kuvittelin eli minulle ihan passeli aloitus lähteä tuolla opettelemaan huulipunan käyttöä :) Huulikiillossa on hieman enemmän sävyä, mutta ei siinäkään liikaa. Olen näitä molempia jo tosiaan kerennyt kokeilla ja molemmat olivat varsin miellyttäviä. Huulipuna ei tuntunut kuivalta tai kuivattavalta, toki lisäillä sai useammankin kerran päivän aikana - vertailukohdettahan minulla ei kyllä huulipunista ole joten en osaa sanoa miten tämä käyttäytyy muihin nähden. Huulikiiltoa tuli kerralla aika vähän ja tämän kesto huulilla oli ainakin aiempaan Clarinsiin nähden huonompaa ja oli ehkä aavistuksen kuivakampi ja joutui useammin lisäilemään. Lopputuloksena sanoisin, että ihan ehdottomasti hintansa arvoiset (hintaa molemmilla alle 2€!) ja näillä voi esim. kokeilla jotain hieman erikoisempaa sävyä :)

Oletko Makeup Revolutionilta jotain kokeillut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat