torstai 27. elokuuta 2015

Badger Foot Balm

Ko.merkkiin olen aikanaan Karkkipäivä-blogissa törmännyt ja se on jäänyt kutkuttelemaan mielen pohjalle, joten kun sattui yhtä aikaa tarve ja tilaisuus (ja ehkäpä myös jonkinlainen tarjous :D) niin tilaukseenhan se lähti eli Badger Balm Mini Foot Balm. Kokoa tuolla on 21g, mutta uskokaa pois niin se on kyllä riittoisaa tavaraa! :)


Ja onhan nuo pakkaukset tosiaan aika sööttejäkin :) Jos Badger Balm ei ole sinulle tuttu niin heidän sivuiltaan löytyy lisäinfoa, mutta kyse on siis tosiaan perheyrityksestä, joka tuottaa sertifioitua luonnonkosmetiikka. Suomesta näitä tuotteita ei kai käsittääkseni saa, mutta kätevästi saa tilailtua esim. Feeluniquen tai iHerbin kautta.

Mutta vielä tuohon jalkavoiteeseen.. Tuoksua tuossa on, joten herkkänenäisimmille ei ehkä se omin tuote - itse pidän juuri tuollaisesta rakkaasta tuoksusta, joka tämän kohdalla tulee piparmintusta sekä teepuunöljystä. Voide on hyvin jämäkkää tavaraa ja sitä tosiaan riittää pieni määrä. Tietyllä tapaa "sulaa" iholle ja jättää oikein miellyttävän kosteutetun ihotuntemuksen. Suosittelen siis erittäin suurella s-kirjaimella. :)


Oletko sinä tutustunut Badgerin tuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat