keskiviikko 19. elokuuta 2015

Dior - Saint-tropez & Zoya - Noot

Tarkoituksenani oli ottaa vielä uudet kuvat kun olen kynsinauhat siistinyt, mutta sitten menin toki lakkaukset sotkemaan (maaliin tällä kertaa ;P) niin se sitten yllättäen jäi.. Haluan kuitenkin nämä lakkaukset nyt joka tapauksessa tuoda esille - eihän kaiken aina täydellistä tarvitse olla, jos se epätäydellisyys vaikka hieman jotain extraa kuviin toisi? ;) (Toiveajattelua xD)


Ajattelin tässä lakkauksessa yhdistää turkoosia ja tummanharmaata - näinpä kynsilleni päätyi Diorilta Saint-Tropez sekä Zoyalta Noot.


Dior Saint-Tropez on ilmestynyt vuonna 2012 Croisette kesäkokoelmassa ja tätä on kuvattu vedensiniseksi. Zoyan Noot on myös samaiselta vuodelta Diva, Designer and Gloss syksyn kokoelmasta. Tässä kauniissa tummanharmaassa cremessä sanotaan olevan myös voimakkaita sini-vihreitä sävyjä.

Itse olen kynsien lakkauksissa aika tylsä - aika usein kynsiltä löytyy vain yhtä ainoaa sävyä. Paljon erilaisia koristuksia ja leimaustarvikkeita on kyllä jemmassa niiden käytön opettelemista odottelemassa, joten voi olla, että saatte (joudutte :D) minun harjoituksiani täällä blogissa sitten seurailemaan.. :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

First love

*)mainoslinkki Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselle...

Luetuimmat