torstai 14. tammikuuta 2021

Villit sinkkuvuodet?

Onko teillä ystäviä, joiden elämä kuulostaa joskus aivan Sinkkuelämää-sarjalta? (Tietääkö kaikki edes mistä tv-sarjasta puhun? :D) Pakko myöntää, että itselläni sellaisia löytyy enkä valitettavasti ole osa tätä, muuta kuin kuuntelevina korvina. Hoksasin tässä vähän aikaa sitten, että minullahan tulee tosiaan keväällä 2v täyteen siitä kun ostin oman asunnon mikä tarkoittaa myös sitä, että erosta on sama aika ja sinkkuutta siten kohta jo kaksi vuotta takana. Aivan käsittämätöntä. Mihin tämä aika kuluu?


Useimmat ottavat aivan totaalisesti ilon irti sinkkuudesta eron jälkeen. Minä, noh, en. Näin jälkikäteen ajateltuna ensimmäinen vuosi meni ihan vain siihen, että nautin siitä kun olemme neidin kanssa kaksin. En halunnutkaan loppujen lopuksi ketään tähän meidän kuplaamme. Miksi sitten latasin erinäiset deittisovellukset? Uteliaisuuttani ja kukapa sitä ei pitkän suhteen jälkeen käy pohdintaa siitä kelpaako enää kenellekään kun vuosia on tullut mittariin.. ja kiloja. Vuonna 2019 kävinkin siis peräti yhden miehen kanssa treffeillä, jotka tyssäsivät toisen näkemisen jälkeen. Muistan vielä, että ekan näkemisen jälkeen minulla oli perhosia vatsassa, mutta en tiedä iskikö paniikki vai mitä kun toisen näkemisen jälkeen alkoi ahdistaa toisen kysymykset jatkosta. 


Vuosi 2020 onkin sitten se koronavuosi, joka itsessäänkin vaikutti treffailuun. Tokikaan se ei täysin sitä estänyt ja itsekin sovin peräti kahden eri miehen kanssa treffit. Sen ekan kanssa ne ei tosiaan koskaan onnistuneet, koska miekkonen nukkui pommiin ja koko homma latisti oman fiilikseni. Toisen kanssa nähtiin peräti viisi kertaa vaikka näin jälkiviisaana voisin todeta, että oli jo ekalla kerralla nähtävissä, että homma jää itselleni kaverifiiliksiin. 


Toisilla kestää aikaa päästä moodiin ja itse olen ehdottomasti sitä hitaampaa sorttia. Kaipaan sitä omaa aikaa ja ehkä tämä pari vuotta on ollut loppujen lopuksi tarpeen saada ladattua akkuja. Nyt aion luvata itselleni lähteä hieman hanakammin treffaamaan miehiä (monikossa, kyllä!), jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta. Toki korona-aikana huomioiden tarvittavat asiat. (Mutta voihan sitä treffata vaikka ulkona parin metrin säteellä ensimmäisen kerran :D)

Millainen treffailija sinä olet?

8 kommenttia:

 1. Ehkä sitä sitten on valmis vaihtamaan sinkkumoodin parisuhteeseen, kun joku oikein ihana ihminen tulee vastaan :)
  Johanna

  VastaaPoista
 2. Minä otin aikanaan kaiken irti isstä, että olin sinkku. Meillä oli oma pikku porukka silloin :D Ja kaikki sinkkuja.

  VastaaPoista
 3. Sinkkuelämää -sarja oli aikoinaan ihan MUST ja todellajin katsoin ihan joka jakson! Mutta pakko myöntää näin jälkikäteen, että ehkä se kuitenkin oli vähän liioiteltu. Sinkkuudessa on omat hyvät puolesta ja totta kai silloin pitää olla avoin mahdollisuuksille. Kyllä ensitapaaminen deittikumppanin kanssa paljastaa aika nopeasti onko mitään mieltä jatkaa vai lopettaa ennenkuin mitään on edes alkanut. KÄÄK, miten joku voi nukkua pommiin eikä ehdi treffeille?

  Tsemppiä - kyllä se oikea löytyy kun sen aika on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin hyvä kysymys, mutta onpahan sekin koettu :D Hän laittoi tässä tämänkin vuoden puolella vielä viestiä xD

   Poista
 4. Kyllä sen sitten tietää, kun oikea tulee vastaan!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat