maanantai 4. maaliskuuta 2019

Petit Vour Beauty Box Helmikuu

Törmäsin Neiti Minttukihara -blogissa kauneusboxiin, joka oli pakko laittaa samantien itsekin tilaukseen. Petit Vour Beauty Box on USA:lainen kuukausittain ilmestyvä vegaaninen yllätysboxi, jonka ilokseni sai tilattua suoraan Suomeen ilman välikäsiä. 


Boxin voi tilata joko jatkuvana tilauksena $25/kk (eli n. 22€) tai vuositilauksena $264 (eli n. 232€), hinta sisältää myös toimituksen ihan tänne Suomen kamarallekin saakka. Jatkuvan tilauksen pystyy katkaisemaan koska vain. Arvoa boxille luvataan $45-60 (eli n. 40-53€) verran.


Oman boxini laitoin tilaukseen helmikuun alussa ja postilaatikkoon se saapui maaliskuun alussa eli ainakin tämä boxi matkasi vajaan kuukauden verran. Vaikka olinkin lukenut laatikon koosta niin tästä huolimatta se hieman yllätti; on siis huomattavasti pienempi kuin esim. Bette Box.

Tämän alkuinfon jälkeen voisimme mennä sitten boxin sisältöön:


Tuotteet oli pakattu hyvin eivätkä ne pitkässä reissussakaan olleet saaneet osumaa. Boxin sisältö oli muuten avattuna boxin kannessa olevaan toimituslappuseen, joten älä lue tätä tarkkaan mikäli haluat boxin avatessasi yllättyä :D

Boxin avatessani nenääni tervehti ihanan raikas tuoksu, jonka arvelin tulevan jalkakylpysuolasta (jonka olin tuosta paketin kyljestä bongannut) :D


Sisältää mm. piparminttua, eukalyptusta sekä rosmariinia - joista tuo huumaava tuoksu olikin peräisin. 

Jalkojen hemmottelu olisi taas pitkästä aikaa ehdottomasti paikallaan ja ehkäpä tämä huumaava tuoksu houkuttelee hommaan piakkoin :D



Eir Nyc Tough Love Cuticle Balm ($14 eli n. 12,30€)
Sisältää mm. antibakteerista neem öljyä. 

Kynsien ja ylipäätään käsien hoito on jäänyt myöskin aivan totaalisen hunningolla (minkä kyllä huomaa :/), joten tälle ehdottomasti on tarvetta. Tuoksuu ihanan yrttiselle!


Shamanuti Seaweed Toner ($10 eli n. 8,80€)
Kosteuttava kasvosuihke, joka sisältää mm. vihreää teetä ja hyaluronihappoa.

Tämän tuoksussa on jotain tuttua, tulee mieleen Phytomer.. Tuote, joka tulee taatusti käyttöön.


Pigmenttinen ja pitkäkestoinen silmämeikkikynä sisältää myös teroittimen. Sävyvaihtoehtoja kolme: musta, ruskea ja harmaa, joista minulle kynä saapui mustana.

Ajattelin tämän aika tylsäksi, mutta loppujen lopuksi tämä voi olla oikein käyttökelpoinen tuote. Ilokseni vaikuttaisi tosiaan olevan pigmenttinen ja pehmeästi levittyvä.


Arvoa tällä boxilla oli $50 eli n. 44€ lisäksi arvelisin ensikosketuksen perusteella kaikkien neljän jäävän itselleni käyttöön = boxi oli erittäin onnistunut. Jokainen neljästä tuotteesta oli minulle uusi tuttavuus sarjansakin puolesta mikä on aina positiivista. Peruin itse jo aikaisemmin tilaukseni, mutta saattanen tähän boxiin vielä tulevaisuudessa palailla..


Oletko sinä aikaisemmin törmännyt tähän kyseiseen kauneusboxiin?

10 kommenttia:

  1. Ihan uusi tuttavuus mulle. Näistä kauneusbokseista on aina hauska lukea. Tilasin perjantaina ekaa kertaa itselleni Bette Boxin, jota innolla odottelen jo :D

    VastaaPoista
  2. Aivan uus juttu minulle. Tuo kasvosuihke kyllä herätti mielenkiinnon. Tykkään erilaisista kasvosuihkeista <3

    VastaaPoista
  3. Tämä oli mullekin aivan uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti mielenkiintoinen! Tiedä, jos innostuisi itsekin tilaamaan. :)

    VastaaPoista
  4. Itsellä olisi ollut käyttöä kaikille näille tuotteille. En ole ennen tästä boxista kuullut, mutta saattaisin jopa kokeeksi tilata.

    VastaaPoista
  5. Mä hain juuri oman boksini postista, joten nyt vasta uskalsin tulla kurkkaamaan mitä mieltä sä tästä olit. Kiva että sisältö oli susta mielenkiintoinen! Musta tässä juuri on parasta, että kaikki merkit ovat yleensä vähän vieraampia. Tammikuun boksi oli minusta sisällöltään vähän tätä parempi, mutta ei tämäkään huono ollut. Mulla tuli boksissa lisälahja, mitä ihmettelin mutta muistaakseni Petit Vourilla oli joskus viime vuoden lopulla kamppis johon toi kuului niin oisko sit vaan tullut mulle myöhässä (sain siis tän tilauksen joululahjaksi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihan huippu löytö ja todennäköisesti tulen tähän vielä palaamaan uudelleen, kiitos siis sulle vinkistä! <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Lento

Kirjoittelin teille aiemmin hieman lomamatkastamme ja lupasin palata vielä erikseen lentoon liittyviin asioihin. Tämänkin jälkeen useampi j...

Luetuimmat