sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Glossybox Maaliskuu

Tilasin itselleni tammikuisen Glossyboxin ihan vain jo senkin takia, että saisin sen teille esiteltyä - ja tokihan se sisältökin itseäni kiehtoi. Helmikuinen boxi jäi välistä, mutta ilokseni sain maaliskuisen boxin pr-näytteenä eli pääsen esittelemään miltä se sisältöinen näytti.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Edelleenkin pakko mainita plussana tämä ihana laatikko, jota voi myös jatkokäyttää.


Maaliskuun teemana on "Girlboss" ja sen tiimoilta boxissa on mukana tuotteita, jotka helpottavat arkea, että voimme rauhassa "hallita maailmaa".


Paketista paljastui viisi tuotetta, joista yhden tiesin jo ensinäkemällä lähtevän kiertoon - tästä huolimatta korkkasin tämän teille esittelemistä varten. Mennään kuitenkin tuotteiden esittelyssä mukana olleen kortin mukaisessa järjestyksessä.


Amika Perk Up Dry Shampoo (ovh 27,90€/232ml, boxissa 43,9ml koko)
"Unohda huonot hiuspäivät Amikan kuivashampoolla. Luonnollinen riisitärkkelys, joka raikastaa hiusten tuoksun ja imee hiuksista rasvaisuutta. Ravitseva tyrnimarja auttaa tekemään hiuksistasi pehmeät ja hallittavat."
Kuten arvelinkin niin tätä pientä kokoa löytyy myös myynnistä n. 10€ hintaan vaikka korttiin olikin ison koon hinta painettuna. Kuivashampoot ovat tervetulleita, koska nyt kun hiuksia taas enemmän tulee pidettyä auki, näille myös enemmän tarvetta on. Tätä en myöskään aikaisemmin itse ole testannut.


Steve Laurant Lip Gloss Nude Pop (ovh 18,70€/3,5g)
Kortissa puhutaan sävystä "Red Dress", mutta itselleni tämä tuli tosiaan nuden sävyssä - mikä kylläkin itselleni on ehdottomasti parempi vaihtoehto. Kaunis sävy, mutta en tiedä tuleeko itselleni käytettyä tässä muodossa olevaa huulikiiltoa. Tuntuu huulilla todella kevyeltä.


Beautaniq Beauty Blush Serum (ovh 12,50€/10ml)
"Tämä ravitseva voidemainen väri poskille ja huulille sulaa helposti ihoon ja antaa raikkaan roosan sävyn. Seerumi on rikastettu aprikoosiuutteella, joka korjaa ja suojaa samalla kun antaa väriä."
Saatoittekin ehkä arvata, että tämä oli se tuote jolle en lämmennyt; en vain ole jotenkaan oppinut käyttämään voidemaisia poskipunia ja huulille tämä lienee toisaalta sitten hieman liian kuivahko (ja noita huulimeikkejä on vaikka muille jakaa). Sävy tässäkin on kyllä kaunis, mutta laitan tämän varmaankin kiertoon.


Yllä olevassa kuvassa ylempänä Steve Laurant huulikiilto ja alempana Blush Serum.


Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer (ovh 59,50€/50ml, boxissa 7ml koko)
"Tämä silkinpehmeä kasvovoide on kosteuttava ja sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Voide sisältää hedelmähappoja ja antioksidantteja, joka antaa lempeän kuorivan vaikutuksen. Tuote sopii täydellisesti meikin alle."
Sinisen sävyn perusteella kuvittelin tämän yövoiteeksi :D Sarja on kiehtova enkä ole tainnut testailla kuin yhden pienen tuotteen verran, joten tulen tämän ehdottomasti käyttöön korkkaamaan.


Luxie Beauty Fan Brush 560 (ovh 17,80€)
"Viuhkamainen sivellin, pehmeällä synteettisellä karvalla, joka soveltuu erinomaisesti korostusvoiteen ja bronzerin levitykseen. Toimii myös poistamaan liikaa puuteria ja luomiväriä."
Täytyy myöntää etten itse ole oikein oppinut näitä viuhkamaisia siveltimiä käyttämään, vaikka monet näitä kehuvat. Ehkä pitää vain ottaa itseään niskasta kiinni ja yksinkertaisesti opetella käyttö.

Omalla kohdallani maaliskuun boxi oli sisällöltään itselleni käytännöllisempi kuin tammikuinen; tuotteista kaksi lähtee kiertoon, mutta toisaalta kolme tulee jäämään itselleni käyttöön ja koen näistä jokaisen mielenkiintoiseksi. Arvoa boxilla on tuotteineen n. 70€ eli tässä myös ehdottomasti sai rahoilleen vastinetta!


Miltä maaliskuun boxi sinun silmääsi näytti?

18 kommenttia:

  1. Itse en tilaisi tämän perusteella, ei mitään kiinnostavaa. En ymmärrä näitä kuivashampoita, miksi niitä pitää tulla koko ajan? Muitakin hiustuotteita on olemassa kuten vahaa, lakkaa, seerumeita...sivellin on ainut ok, kannattaa kokeilla korostuksiin! Meikkisävyt ihan epäsopivia. Itse odotin Glossy Boxilta vähän enemmän mutta taidan olma liian ronkeli ja kyyninen näitä kauneusbokseja kohtaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle taas tulee nykyisin jälleen kuivashampoita käytettyä siinä määrin, että ne ovat oikein tervetulleita xD

      Poista
  2. Hyvä, että jäi osa itselle käyttöön. Itse en tällaisia uskaltaisi hankkia ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätysboxeissa (olivatpa ne kosmetiikkaa tai jotain muuta) on aina se riski ettei kaikki sovi itselle, mutta jos vain pystyy niin aina kannattaa kokeilla myös niitä mitkä ei ihan omalta jutulta tunnu, koska tiedä vaikka siitä löytyy uusi suosikki ;) (allergiat toki asia erikseen..)

      Poista
  3. Ole Henriksen ainoa kiinnostava tuote itselle. Kuivashampoita en minäkään Tainan tapaan käytä, enkä koskaan ole keksinyt mihin tota fan brushia muka tarvisi vaikka niitä useamman omistan. :D Mielenkiinnolla seurailen silti tän boxin kehitystä, toistaiseksi ei ole aivan vakuuttunut. Siinä vaiheessa kun Suomeen saada Boxy Charmin tapainen paketti taidan vasta sortua itse tilaamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainut, joka ei ole päässyt jyvälle tuon siveltimen suhteen xD

      Poista
  4. Tykkään, kaikki ois tulleet käyttöön. <3 Ihanaa sunnuntaita Mira. <3

    VastaaPoista
  5. Mun on pakko myöntää, että tuo voidemainen poskipuna olisi aika hauska joskus kokeilla! :-D Mulla unohtuu poskipuna arkimeikissä tosi useasti, vasta viimeaikoina olen alkanut oikeasti itseäni siitä taas muistutella. Hauskannäköinen tämän boxin sisältö kyllä, mielenkiintoisia tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et ole koskaan kokeillut niin kannattaa testata onko sun juttu! :)

      Poista
  6. Kuivashampoota. Juu ei.
    En tule jatkossa tilaamaan, ja voinpa sanoa että olisin saanut sillä reilulla viidelläkympillä jonka kolmen kuukauden tilaukseen satsasin, saanut jotain todella mieluista kaupasta.
    Mutta, kuten sanottua, riskillähän näissä boxeissa aina mennään.

    VastaaPoista
  7. Boksien laatu näyttää ehdottomasti nousevan ajan kuluessa, mutta ei ainakaan vielä ole innostanut tilaamaan. Betteboxissa (tai livboxhan se oli silloin, kun sitä tilasin) pettymykseksi osoittautui se, miten harvoin sieltä sai meikkejä ja aina hyllyt notkuivat näyterasvoja ja muuta turhaa. Tässä boksissa on ehdottomasti potentiaalia, joten jään seurailemaan, miten homma lähtee rullaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa tämä olisi meikkipainotteisempi niin tulisi hieman eroa Bette Boxiin verrattuna jatkossakin :)

      Poista
  8. Ihan ok boksi, tuo blush serum lähtenee mullakin kiertoon ja oon ihan varma, että oon sen jo kerran saanut jostain toisesta boksista :D. Omaani vielä odottelen, mutta varmaan aika samat tuotteet tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole ainakaan huomannut, että näissä olisi variaatiota ollut :)

      Poista
  9. Ihan kiva boksi, vaikkei tässä mitään erityisen mullistavaa ollutkaan. Monet tuotteista tulee kuitenkin käyttöön :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat