maanantai 11. maaliskuuta 2019

Suunnittele omat korvakorut + ARVONTA

Itse en koe olevani mitenkään erityisen taiteellinen, mutta kun tuli tilaisuus kokeilla miltä itse suunnitellut korvakorut näyttäisivät niin pakkohan sitä oli tilaisuuteen tarttua! Kuultokuva
 tarjoaa siis tosiaan tilaisuuden jokaiselle taiteilla omat uniikit korvakorut; teet piirroksen haluamastasi mallista, joka 3D-tulostetaan sinulle. Korvakoruilla on hintaa alk 22,50€. Kuinka homma sitten toimii?

/blogiyhteistyö/

Itse tein mallit koruista yksinkertaisesti Paint-ohjelmalla. Ennen suunnittelua kannattaa käydä lukemassa ajatuksella ohjeet suunnittelua varten. Koruissa on huomioitava mm. viivojen paksuus ja painopiste. Värivaihtoehtoja on runsaasti ja joukosta löytyy myös pimeässä hohtavat korut! Korvakorut ovat nikkelivapaat.

/Lisäys 19.3. 
Materiaalina on luontoystävällinen biopohjainen ja biohajoava PLA-muovi, joka on haastavaa hioa eikä sitä voi kemiallisesti tasoittaa. 3D-tulostus aiheuttaa jonkin verran epätasaisuutta korujen pintaan, mikä läheltä katsottuna on havaittavissa muttei käytössä haittaa eikä näy. Tulostekniikkaa on kuitenkin parannettu ja lisäksi koruilla on 14vrk palautusoikeus mikäli et ole tuotteeseen tyytyväinen!


Itselleni sain kahdesta eri mallista kolmessa sävyssä suunnittelemani korvakorut. Kun sain ne käsiini niin yllätyin itseasiassa erittäin positiivisesti; nämä asettuivat roikkumaan korviin todella kivasti ja ovat käytännössä painottomia! 

Kotona en koruja oikein pysty pitämään, mutta onneksi työni on sellaista ettei siellä roikkuvatkaan korut haittaa - työkaverilta sainkin itseasiassa näistä kehuja ;)


Paras juttu seuraa nyt; sain mahdollisuuden arpoa yhdelle teille omat uniikit korvakorut eli voittaja saa mahdollisuuden suunnitella voittamansa korvakorut itselleen!


Arvonta on avoin kaikille, mutta ylimääräinen arpa on mahdollista saada jos seuraat blogiani (Blogger/Bloglovin) sekä Kuultokuvaa (Facebook/Instagram) - ilmoita minkä kanavan kautta seuraat!

Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen:
Onko sinulla jo mielessä malli minkälaiset korvakorut itsellesi suunnittelisit?

Voit triplata omat voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Facebookin ja Instagramin puolella.

Osallistuminen on vapaaehtoista, alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa osallistumiseen.

GDPR:n vuoksi en pysty sähköpostiosoitteita pyytämään, joten pysytelkää kuulolla kun huutelen voittajaa! Mikäli en sinua tavoita 48h sisällä, arvon uuden voittajan. Huom! Jos muutat mieltä osallistumisen suhteen niin pystyt itse muokkaamaan kommenttiasi poistamalla vastauksen, jos haluat kommentin kokonaisuudessaan pois niin ole tällöin yhteydessä minuun.

Arvonta päättyy 18.3.2019 klo 23.59.

15 kommenttia:

 1. Seuraan bloggerin kautta. Heti tuli mieleen erilaisia vaihtoehtoja koruiks ja yks niistä on tassun jäljet :)

  VastaaPoista
 2. Tähtifanina tähtiaiheiset tietysti!
  Bloggerlukijana mukaan ja seurailen myös kuultokuvaa instassa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vau! Hauska idea, ja todellakin tahdon osallistua. Mallia en vielä tiedä, mutta täytyy miettiä. :)

  Bloggerin kautta seurailen, ja sähköpostiini saa ilmoittaa arvontavoitosta. :)
  naerppae @ gmail . com

  VastaaPoista
 4. Bloggerissa seuraan ja instassa ja facessa. On muutama idea koruista, jos voitto osuu kohdalle ;)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo vain kuvasta johtuvaa vai onko noiden sydänten pinta todella noin epätasainen ja "suttuisen" näköinen? Mietin että jos tilaan yli 22 euron muovikorvikset, niin toivoisi että saisi sitten siistiä jälkeä.
  Tähtikorviksista ei ole samanlaista kuvaa, niin ne näissä kuvissa näyttävät siisteiltä mutta kiinnostaisi nähdä lähikuvat niistäkin ennen kuin alkaisi tilaamaan mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en pääse koruihin käsiksi (ovat neitokaisen huoneessa, joka on jo unilla), mutta tuota pientä epätasaisuutta oli koruissa vain toisella puolella - jos sitä edes kaikissa koruissa oli. Käytössä sitä ei lainkaan huomaa, kuvassa ehkä myös siinä suhteessa hieman pientä vääristymistä.

   Poista
  2. Hei, Kyseisten korujen pinta on valmistustekniikasta (3D-tulostus) johtuen hieman epätasainen ja tuo epätasaisuus näkyy varsinkin lähikuvissa, ei niinkään "normikäytössä". Käyttämäni biopohjainen ja biohajoava PLA muovi on materiaalina luontoystävällisyytensä takia erinomainen materiaali, mutta valitettavasti kyseinen materiaali on haastava hioa, eikä sitä voi myöskään tasoittaa kemiallisesti kuten esim. ei niin luontoystävällistä ABS -muovia voi. Olen onnistunut parantamaan tulostustekniikkaa entisestään, eikä vastaavaa epätasaisuutta nykyisissä koruissa enää esiinny. Toki tilatuissa koruissa on myös 14 päivän palautusoikeus, jos tuote ei jostakin syystä vastaakaan odotuksia. Kai Kortelainen / Kuultokuva.fi

   Poista
  3. Kiitokset tästä selvennyksestä, voisinkin lisätä tästä tietoja tuonne ylöskin :)

   Poista
 6. Seuraan kaikkien yllamainittujen kanavien kautta! :D

  Taa on tosi kiinnostava arvonta, koska tiedan tasan tarkkaan millaiset korvikset haluaisin! Yksista lempparikorviksista (paakallot) nimittain on toinen havinnyt, ja tassapa olis oiva keino teettaa niista uudet versiot! :)

  VastaaPoista
 7. Itse suunnittelemani korvikset olisivat varmasti aika geometriset ja joko kirkkaankeltaiset tai mustat :)

  VastaaPoista
 8. Jotain tähtiä kuten sinullakin on tai sydämiä. Kiva keksintö suunnitella itse, en tiennytkään ennen kuin nyt, yksi arpa ja sähköpostiani saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Yksisarvisia tässä ajattelen :D Blogia seuraan bloglovinin kautta ja kuultokuvaa instassa.

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan ja saat käyttää sähköposti osoitetta voiton ilmoittamiseen ja jotkut pisaran muotoiset korvikset suunnittelisin.Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Niin paljon kivoja mahdollisuuksia, että vielä en osaa sanoa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yksi arpa. Kivoja ideoita tulee heti mieleen, vaikkapa jotain tiettyyn kirjaimeen liittyvää, joka on läheisteni alkukirjain... tai sitten jotain ihan muuta :)!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat