maanantai 25. maaliskuuta 2019

Murumuru

Murumuru on näkynyt viime aikoina runsaahkosti blogeissa ja nyt sain siitä itsellenikin vihdoin hieman hypisteltävää!

Mikäli sarja ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu niin pari sanaa ennen tuote-esittelyä itse sarjasta. Kyseessä on siis tosiaan kotimainen koko perheen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteista löytyy paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä minkä lisäksi ne valmistetaan lähituotantona Suomessa. Monille lienee tärkeää myös se, että tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia.

/pr-näyte/


Itselleni sain testiin yllä näkyvän kolmikon, joista tänään keskitytään C-vitamiiniseerumiin (ovh 28,90€/30ml).


Seerumi sisältää mm. suomalaista kaurauutetta, hyaluronihappoa, C-vitamiinia sekä prebioottia. Tuote lupaa antaa lisähehkua ja energiaa väsyneelle iholle. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin.

Koostumukseltaan kuvaisin tämän olevan ehkä hieman geelimäistä ja tämä tuoksuu aivan taivaalliselle! (Tuoksu ei ole voimakas eikä jää ainakaan omaan nenääni pyörimään levityksen jälkeen.) En ole varma anniskelinko tätä liian rutkasti, mutta en saanut tätä oikein asettumaan meikin alle, joten siirsin itse tämän käytettäväksi iltaisin.


Kerta kaikkisen ihastuttava tuote virkistystä kaipaavalle iholle.


Joko sinä olet tehnyt tuttavuutta tämän ihastuttavan kotimaisen sarjan kanssa?

8 kommenttia:

 1. Näitä Murumuru tuotteita olen suunnitellut kokeiltavaksi, jossakin kohtaa :) Kiva saada vähän esimakua tuotteista, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmikon muistakin tuotteista tulee myöhemmin kokemuksia blogin puolelle :)

   Poista
 2. En ole aikaisemmin kuullut Murumuru -tuotteista. Tuo C-vitamiiniseerumi kuulostaa hyvältä. Virkistystä iho kaipaakin talven jäljeltä.

  VastaaPoista
 3. Kun bongasin nämä ihananoloiset tuotteet lanseerattaessa, niin ihastutti kovasti -niin brändin filosofia kuin ihan sisällöltäänkin. Itsellä ikävä kyllä allergiat (mm. kaura) rajoittavat testaamista, mutta ehkäpä vielä tulee niistäkin vapaita tuotteita :)

  VastaaPoista
 4. En ole näitä ehtinyt vielä testaamaan, mutta monissa blogeissa näistä on ollut juttua ja mielenkiinto on herännyt :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat