maanantai 18. maaliskuuta 2019

Saastevaroitus!

Nykymaailma on varsin saastunut myös ilman osalta - mitä suurempi kaupunki niin sitä enemmän saasteita on ja ne vaikuttavat ympäristön lisäksi myös ihmisiin. Ihossa ilmansaasteiden vaikutus voi näkyä sameutena, kuivumisena, ryppyinä, pigmenttimuutoksina sekä ihon kunnon heikkenemisenä. Saasteille kaikista alttiimpina ovat kasvot, kaula, kädet sekä hiukset. Kuinka sitten pystyisit suojaamaan ihoasi kaikelta tältä?

/pr-näyte/


Esimerkiksi Académien uutuuden Stop Pollution -monitoimisuihkeen (ovh 44,88€/150ml) avulla. Suihketta voit käyttää niin kasvoille kuin hiuksillekin suojaamaan näitä ilmansaasteilta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Suojaavan ominaisuutensa lisäksi suihke kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa sekä kiinnittää meikin - eli voit huoletta suihkia tätä kasvoille pitkin päivää. Suihke toimii siten, että se muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka ei tuki ihoa, mutta estää pienhiukkasten kiinnittymisen ihoon.


Suihke levittyy kasvoille tasaisena sumuna (kunhan ei suihki tätä liian läheltä kasvoja vaan pitää suositellun 20cm mitan päässä!) enkä itse ainakaan tässä huomannut minkäänlaista tuoksua. Olen käyttänyt tätä niin meikin alla kuin päälläkin ja toimii molemmissa erinomaisesti. Joensuu ei ole saastunein kaupunki Suomesta saati sitten maailmasta, mutta varsinkin keväisin ilmanlaatu heikkenee pienemmilläkin paikkakunnilla - ja tokihan ihan sisäilmassakin on erilaisia pienhiukkasia, jotka myös ihoon vaikuttavat.

Itse en osaa enää olla ilman kasvosuihketta ja suosittelinkin lämpimästi jokaista joskus näitä testaamaan mikäli eivät ole tuotteena tuttuja.


Käytätkö sinä kasvosuihkeita?

11 kommenttia:

 1. Nytpä oli juttua, että Suomessa on maailman puhtainta ilmaa. Vain Islanti oli mennyt ohi. Se on mahtava juttu se! ..varmasti toki varsinkin kaupungeissa on saasteita .

  VastaaPoista
 2. Tämä onkin mielenkiinotoinen tuote. Itse rakastan kaikenlaisia kasvosuihkeita sekä tällaisia monitoimisuihkeita, jotka käyvät kasvoille, hiuksille ja mahdollisesti koko keholle <3

  VastaaPoista
 3. Mie en ole tutustunut näihin suihkeisiin lainkaan, vaikuttaa kyllä kätevältä tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus testata, itse jäin kerralla näihin koukkuun :D

   Poista
 4. Eli mihin tämän suihkeen saasteilta suojaava teho perustuu?? -Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka ei tuki ihoa, mutta estää pienhiukkasten kiinnittymisen ihoon.

   Poista
 5. Mulla on samanmoinen tuote Patykalta, oon kyllä tykännyt tosi paljon. Ihon suojaaminen on tärkeetä, oli kyse sitten auringosta tai ilman saasteista.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tuote! Tykkään käyttää Lumenen kosteuttavia kasvosuihkeita :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat