perjantai 22. maaliskuuta 2019

The one and only Orgasm

Julkaistu alun perin 12.9.2017

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa 2017 vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..


Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.


Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..


Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D


Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä minkälaiset sävyt niissä on verrattuna Orgasm:iin.

Mukana siis Sleek Makeup Rose Gold sekä Milani Luminoso. Swatchauksissa vasemmalta oikealle: Rose Gold, Orgam, Luminoso ja Laguna.


Rose Gold on ehkä aavistuksen pinkimpi kuin Orgasm ja Luminoso taas selkeästi persikkaisempi.


Kalpealta iholtani Laguna erottuu melko selkeästi, mutta olen sen tosiaan omasta mielestäni kohtuudella saanut ihooni häivyteltyä :D


Löytyykö sinulta tästä nelikosta jotain itseltäsi?

20 kommenttia:

  1. Narsin Orgasm on ehkä mun lempparini kaikista punista. Kaiken hehkutuksen arvoinen!

    Elämää Smykkinä

    VastaaPoista
  2. Mä en varmaan koskaan kyllästy tohon Narsin poskipunaan, olisi kuulostanut jotenkin väärältä sanoa tohon lauseeseen sen nimi. :D

    VastaaPoista
  3. Orkku löytyy ja kyllä se on sellainen puna jonka on löydyttävä jokaisen kokoelmasta ;)

    VastaaPoista
  4. Ens viikolla mä pääsen pohtimaan, ostanko tän 😊 Vähän kyllä himottaisi ( hih, oli pakko 😆 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti nappaamaan mukaan jos yhtään tuntuu omalta :)

      Poista
  5. Toi Orgasm vaan on niin upean värinen ♡

    VastaaPoista
  6. Yhyy... Mulla ei ole orkkua. Joku vähän vastaava kylläkin mutta aito alkuperäinen puuttuu vielä.

    VastaaPoista
  7. Kivat sävyt. Tulee todella vähän käytettyä poskipunaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko suosikkia niihin harvoihin kertoihin kun tulee käytettyä? :)

      Poista
  8. En tiedä miksi mutten ole koskaan tykännyt käyttää (enkä edes omista) poskipunaa.. Naama jo muutenkin punoittaa nii ei kiitos enempää punasta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli itselläni ihan sama joskus aikanaan, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, koska poskipuna on ihan eri juttu kuin kasvojen muu punoitus eikä ainakaan itselläni tätä missään nimessä lisää! :)

      Poista
  9. Oi miten upeita sävyjä näissä poskipunissa. Mistä näitä voisi löytää, kun huomenna olen lähdössä ostamaan itelleni uusia meikkejä? Kiitos postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nars on ostettu Sephorasta. Milania tai Sleek Makeup ei taida ainakaan suomalaisissa kivijalkamyymälöissä olla!?

      Poista
  10. Mun suosikki noista olisi postauksen perusteella Sleek. Siitä on kokemustakin. Tuo Nars alkoi kiinnostaa. Mikä siitä tekee niin spesiaalin? Sävy näyttää kivalta, muttei mitenkään maata mullistavalta.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat